IVECO BLUE POWER

IVECO Blue Power IVECO Blue Power IVECO Blue Power
IVECO Blue Power?width=462
  1. De nieuwe Daily HI-MATIC Natural Power is het eerste cng-voertuig met een achttrapsautomaat. Hij werpt zich op als de beste oplossing voor het dagelijkse stadsverkeer. Hij biedt alle voordelen wat betreft comfort, veiligheid, zuinigheid en prestaties voor een breed gamma aan modellen, om een antwoord te bieden op al uw behoeften. En doordat hij ook fluisterstil rijdt, leent hij zich perfect voor nachtelijke leveringen in de stad. 

  1. De nieuwe Daily Euro 6 RDE 2020 Ready heeft een lengte voorsprong op zijn concurrenten en anticipeert nu reeds op de klimaat- en energiedoelstellingen die in 2020 van kracht worden in Europa. Hij werd door een onafhankelijke organisatie getest en gecontroleerd volgens de strengere emissienormen die in 2020 van kracht worden en die de emissies in reële rijomstandigheden (RDE) zullen meten als aanvulling op de homologatiecyclus in de laboratoria.  

  2. Een unieke, volledig emissievrije elektrische bestelwagen of chassiscabine: de nieuwe Daily Electric heeft een uitzonderlijk rijbereik tot 200 kilometer in het stadsverkeer dankzij de flexibele configuratie van zijn batterijen en de nieuwe EcoPower-rijmodus. Met de gepatenteerde flexibele laadmodi van IVECO kunt u uw Daily Electric om het even waar in twee uur tijd opladen met de snellader. Zo kunt u voortaan ook in de steden met de strengste emissiebeperkingen werken.

 

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap