Nieuwe IVECO Daily met hoogwerker geleverd aan Tabaknatie

17/11/2017

Tabaknatie is gespecialiseerd in de logistieke verwerking van ruwe tabak en tabaksproducten.

Als marktleider verdeelt Tabaknatie ruwe tabak in meer dan 60 landen en meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. Het bedrijf telt ruim 400 medewerkers.

KLUBB ontwerpt en ontwikkelt hoogwerkers die geïnstalleerd worden op vrachtwagens en bestelwagens. KLUBB is een onderdeel van de GELEV-groep, die zich specialiseert in verschillende domeinen waarbij ze op maat gemaakte oplossingen bedenken voor commerciële voertuigen met zeer specifieke vereisten. Met een omzet van meer dan 50 miljoen euro en 240 werknemers is de GELEV-groep de Europese marktleider in de verkoop van hoogwerkers.

Groep Maes heeft op zijn beurt meer dan 40 jaar ervaring op de teller in de verhuur van hoogwerkers. Met een zeer uitgebreid assortiment (tot een reikhoogte van maar liefst 103 m!) is groep Maes dan ook dé partner bij uitstek voor alle werken op hoogte. Na uw partner in verhuur, is Groep Maes nu ook uw partner in de verkoop van (kleinere) hoogwerkers. Als exclusieve invoerder van een sterk merk als KLUBB, heeft Groep Maes alvast een streepje voor in de sector.
© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap