NEW DAILY 4X4 : De New Daily 4x4: ideaal voor offroad

NEW DAILY 4x4 NEW DAILY 4x4 NEW DAILY 4x4 NEW DAILY 4x4 NEW DAILY 4x4 NEW DAILY 4x4 NEW DAILY 4x4
NEW DAILY 4x4?width=462

EEN VOLLEDIG GAMMA VOERTUIGEN VOOR ALLE TERREINEN

Het enige lichte bedrijfsvoertuig dat gebouwd is als een vrachtwagen met een stevig dragend chassis en hoogwaardige vering, uitstekend aan te passen aan een grote verscheidenheid aan missies. Met de Daily 4x4 bestelwagen is geen plaats meer buiten bereik. Kies de juiste IVECO Daily 4x4 bestelwagen uit het dubbele aanbod van all-road en off-road versies om gemakkelijk te kunnen werken op de zwaarste terreinen of op harde en onverharde wegen.

​​​​​​​​​AL DE KRACHT DIE NODIG IS VOOR ELKE MISSIE

Aangedreven door de F1C Euro VI-D 3.0 liter motor met een vermogen van 180 pk en een koppel van 430 Nm kan de Daily 4x4 elke missie op alle terreinen met gemak volbrengen. De Daily 4x4 voldoet aan de Euro VI-D Heavy Duty Homologatie en is meer dan alleen een voertuig voor afgelegen gebieden.
 

MEERDERE FUNCTIES VOOR PROFESSIONELE TOEPASSINGEN

Met de aftakas op de transferbox en 4 soorten hefinrichtingen kunt u uw Daily 4x4 bedrijfswagen geschikt maken voor een breed scala aan toepassingen, van een éénvoudige kipperbed tot een sneeuwploeg of een platform. De Daily 4x4 biedt een uitgebreide reeks functies voor specifieke off-road toepassingen, zoals bullbars, en kan in de fabriek klaar gemaakt worden voor de montage van een sneeuwploeg of een lier. Het is ook verkrijgbaar met een compleet aanbod van laadbakken als optie.

 

HET ABSOLUTE RIJPLEZIER

Dankzij de dubbele lage overbrengingsverhoudingen is de Daily 4x4 bedrijfswagen leverbaar met 12 versnellingen met handgeschakelde bediening en met 16 versnellingen met de HI-MATIC-transmissie. Onbeperkt klimmend vermogen met behoud van maximaal comfort. U kunt gemakkelijk de lage snelheidsverhouding inschakelen door het activeren van de ergonomische knop op het dashboard.

UNIEKE KRACHT EN ROBUUSTHEID

Het speciaal ontworpen chassisframe met een draagvermogen tot en met 5000 kg, de nieuwe vooras met onafhankelijke voorasvering, de stalen 3-delige voorbumper en de volledige schijfremmen met speciaal ontwikkeld ESP-programma maken van de Daily 4x4 het enige voertuig op de markt dat aan de behoeften van de klant kan voldoen voor robuustheid, duurzame prestaties en recordbetrouwbaarheid.

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap