NATURAL POWER : EEN NATUURLIJK ALTERNATIEF VOOR DIESEL

Natural Power?width=462

NEEM NU EEN VLIEGENDE START SAMEN MET DE MARKTLEIDER VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN OP AARDGAS

U hebt een bestelwagen nodig, of een truck van 40 ton op gas voor het goederenvervoer op de lange afstand? IVECO is de enige leverancier die u betrouwbare duurzaamheid aanbiedt in elke klasse. Met zo'n 25.000 geproduceerde gasmotoren en ruim een miljard kilometer op de weg sinds 1996 is IVECO de Europese marktleider voor bedrijfsvoertuigen op aardgas.

MET CNG EN LNG DE TOEKOMST TEGEMOET

De vraag naar alternatieve aandrijvingen groeit. Wereldwijd maken steeds meer transportbedrijven de omschakeling naar duurzame oplossingen. Ze leveren zo niet alleen een doorslaggevende bijdrage tot een schoon milieu, maar profiteren tegelijk van reële economische voordelen, die iedereen ten goede komen.
 
Ook de economische factoren overtuigen. Voertuigen op gas voldoen met gemak aan de huidige en toekomstige uitstootnormen, mogen vrij milieuzones in, maken door hun lage geluidsniveau leveringen 's nachts mogelijk, verbruiken minder en goedkopere brandstof dan dieselvoertuigen, komen in aanmerking voor overheidssubsidies en belastingvoordelen, en zorgen voor een milieuvriendelijke uitstraling, die een reëel concurrentieel voordeel inhoudt, en dat niet alleen in het lokale transport.
 

IVECO IS KLAAR VOOR DUURZAME MOBILITEIT. U OOK?

In de sector van de lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen heeft de gastechnologie een doorslaggevend voordeel t.o.v. andere alternatieve aandrijvingen: ze werkt. Dankzij de intensieve ontwikkeling sinds 1996 biedt IVECO mature voertuigen op gas die al tientallen jaren hun betrouwbaarheid, engagement voor het milieu en rendabiliteit bewijzen, en dat zowel lokaal, regionaal als op de lange afstand.

AL ONZE ERVARING TOT UW DIENST

IVECO biedt bovendien over heel Europa een dicht servicenetwerk aan van IVECO-gasspecialisten die u onderweg overal kunnen bijstaan. U bent op zoek naar een bestelwagen voor lokaal transport, een middelzware kipper voor het vervoer van bouwmaterialen, of een zware oplegger voor het internationale goederenvervoer op de lange afstand? Als u kiest voor een gasvoertuig van IVECO, profiteert u van verfijnde technologie die robuust en betrouwbaar werkt dankzij onze decennialange ervaring.

HET MILIEUVRIENDELIJKE GAMMA VOOR ALLE OPLOSSINGEN

Met de lichte Daily Natural Power, de middelzware Eurocargo Natural Power en de zware Stralis NP effenen we de weg voor de duurzame inzet van bedrijfsvoertuigen bij alle lokale transportopdrachten. Met enkele duizenden zeer gespecialiseerde modelvarianten, van kippers en betonmixers tot voertuigen voor rioolreiniging en winteronderhoud, biedt IVECO als marktleider voor bedrijfsvoertuigen op gas, een compleet gamma betrouwbare, milieuvriendelijke oplossingen die het concept duurzaamheid herdefiniëren.

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap