Services

Om onze klanten een optimale service te garanderen, staan wij voor u klaar met een aantal specifieke diensten.

Onderdelen & Magazijn

Al onze vestigingen beschikken over een grote voorraad vervangstukken om onze klanten snel weer op weg te helpen. Daarnaast zijn er ook spoedbestellingen vanuit Italië en Duitsland mogelijk. Zo kunnen onderdelen die voor 16u besteld zijn, de volgende dag voor 8u ’s morgens worden geleverd.
Daarnaast verbindt Cammaert Trucks er zich toe om gedurende 15 jaar een voorraad wisselstukken aan te leggen zodat alle modellen van voertuigen snel gedepanneerd kunnen worden.  
Bent u op zoek naar een bepaald onderdeel? Aarzel dan niet om ons te contacteren .

Depannage 24u/24u

In alle vestigingen beschikken we over een eigen depannagedienst, die 24u op 24u en 7/7 beschikbaar is om gestrande wagens weer op weg te helpen.  Via een rechtstreeks nummer zorgen wij ervoor dat u binnen het uur geholpen wordt door het dichtstbijzijnde filiaal of servicepunt.

Werkplaats

Onze mecaniciens hebben een moderne werkplaats met diagnostische apparatuur ter beschikking waardoor ze snel en efficiënt tot uw dienst zijn. Tevens is er in elke vestiging een online verbinding met de fabrikant en kan een diagnose van een voertuig ook in Turijn (Italië) worden gevolgd.

COP - Conformity of Production

Onze vakkennis omtrent homologaties stelt ons in staat om de klant het nodige advies  te geven bij het samenstellen van zijn voertuig.
Met de invoering van de Europese richtlijnen voor opbouwers  en ombouwers van bedrijfsvoertuigen heeft ook Cammaert Trucks de nodige stappen gezet voor het behalen van deze erkenning. Dit houdt in dat ook Cammaert Trucks gemachtigd is om  aanpassingen aan voertuigen te doen waarvoor aparte homologatiedossiers  moeten aangevraagd worden.

Toll Collect

Op de Duitse autosnelwegen en geselecteerde rijkswegen geldt een tolplicht voor binnen- en buitenlandse vrachtwagens vanaf 12 ton toegelaten totaalgewicht. Toll Collect exploiteert in opdracht van de Bondsregering een tolsysteem, dat de kosten nauwkeurig berekent en heft tol aan de hand van het aantal afgelegde kilometers.  

CAMMAERT Trucks Antwerpen is gecertificeerd TOLL COLLECT-partner.  U kan bij ons terecht voor de inbouw van de nodige OBU-toestellen, alsook voor alle controles en reparaties van deze uitrusting.


Wil u meer informatie over het kwaliteitsbeleid dat we bij Cammaert Trucks hanteren? Klik dan hier

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap