Nieuws

07/02/2019Deze 2 prachtige rode Daily's staan klaar voor levering aan Heyrman De Roeck uit Beveren ! Wij wensen hen alvast veel rijplezier
10/08/2018
Deze zomer mocht Cammaert Trucks Waasland 3 nieuwe IVECO Daily’s leveren aan het Lokers bedrijf Trafiroad NV, vooral gekend van zijn signalisatieborden, maar Trafiroad doet veel meer, zoals verkeerstechnieken ,bouwtechnieken, wegmarkeringen, enz. De Daily’s werden speciaal opgebouwd met een hoogwerker. De combinatie van bestelwegen met hoogwerker is dan ook ideaal om de techniekers het werk veilig, aangenaam en snel het werk uit te voeren. Wij wensen hen nog veel rij- en werkplezier met de nieuwe IVECO’s

Cammaert Classic 17 juni 2018 tvv VZW stop darmkanker
22/03/2018

Voor de 6de keer op rij organiseert Cammaert Trucks de "Cammaert Classic"!

Vorig jaar telden we maar liefst 260 deelnemers! Door het steeds groter wordend succes van deze wielerrit pakken we het dit jaar grootser aan met 2 Start & Finish plaatsen!

De Cammaert Classic is toegankelijk voor elke wielerliefhebber. U kan de rit onder begeleiding van wagens en motoren snel doorkruisen. Maar de 2 rondritten worden alsook uitgepijld waardoor u ook kan kiezen om deze op eigen tempo uit te rijden.

Dit jaar kan u op 2 plaatsen vertrekken en eindigen:

- Cammaert Trucks Sint-Lieven-Houtem, Polbroek 44, 9520 Sint-Lievens-Houtem

- Cammaert Trucks Gooik, Ninoofsesteenweg 48, 1755 Gooik

De rondritten, van Gooik passeert dan onze garage in Sint-Lievens-Houtem en eindigt terug in Gooik.

De Rondritten van SLH-GOOIK-SLH zijn compleet hetzelfde.

U kan kiezen tussen de Fiat-tour van 60km en de Iveco-tour van 100km!

De start met de volgwagens en motoren is voorzien om 8:00 's morgens. U kan vrij starten tussen 8:00 & 10:00!

Wij vragen aan elke deelnemer €5. Waarvoor u ook wielerkousen zal ontvangen. De opbrengst gaat integraal naar VZW Stop Darmkanker.

Achteraf kan u in beide garages terecht voor een hapje en drankje!

Alsook springkastelen voor de kleinsten ( en indien nodig voor de groten ) worden voorzien.

Graag vooraf inschrijven met het aantal personen u aanwezig zal zijn! inschrijven kan op Cammaertclassic@cammaertnv.be

Groep Cammaert opmerkelijk aanwezig op Flanders Classics
23/02/2018Group Cammaert

opmerkelijk aanwezig bij de start van het nieuwe wielerseizoen op Flanders Classics met 4 volgwagens IVECO DAILY BLUE POWER, international VAN OF THE YEAR 2018 :

       -       Omloop het Nieuwsblad, zaterdag 24/02/18

       -       Ronde van Vlaanderen, zondag 01/04/18

       -       De Brabantse Pijl, woensdag 11/04/18

       -       Brussels Cycling Classic, zaterdag 01/09/18

 

Je kan deze IVECO Daily Blue Power ontdekken in onze vestigingen . Maak een afspraak met één van onze verkopers om hem te testen !

levering nieuwe voertuigen Vijverweelde Alcea
19/01/2018

Wij starten het jaar goed !
Begin januari heeft Cammaert Trucks Waasland 4 nieuwe IVECO's geleverd aan 
Alcea / Vijverweelde te Beveren. De Iveco Daily voertuigen werden elk afzonderlijk op maat gemaakt voor hun specifieke opdracht.
Wij wensen ALCEA veel rijplezier met hun vernieuwd wagenpark;

 

17/11/2017

Cammaert Trucks Antwerpen heeft een bijzondere, mooie Daily geleverd aan de firma Tabaknatie. De bestelwagen is uitgerust met een hoogwerker van het merk KLUBB

Recentelijk leverde Cammaert Trucks Antwerpen een IVECO Daily 35S16 Van die omgebouwd werd tot hoogwerker aan Tabaknatie.

Door deze unieke ombouw en dankzij zijn kortste draaicirkel in dit segment, blijft de Iveco Daily zeer compact en uitermate wendbaar.

Het multifunctionele voertuig zal bij Tabaknatie ingezet worden voor het onderhoud van de magazijnen (meer dan 600.000 m²), en dat zowel op linker- als rechteroever. De (verkorte) Daily Van beschikt over een hoogwerker die een hoogte van maar liefst 14 meter haalt en is tevens ingericht met een werkbank en schappen om het nodige materiaal mee te nemen.

Iveco werkte dit originele concept uit samen met Groep Maes uit Pulle, de officiële verdeler en invoerder van KLUBB-hoogwerkers in België.

 

 

Kom langs en ontdek de nieuwe IVECO Daily Blue Power - onbeperkt leveren
26/10/2017De Daily Blue Power-reeks
  : Geen beperkingen in de stad voor uw onderneming

De Daily Blue Power-reeks biedt een duurzame en efficiënte oplossing om personen en goederen te vervoeren in de stad. Haar combinatie van technologie, lage uitstoot, prestaties en zuinigheid is perfect afgestemd op uw missie in de stad: kies voor de nieuwe Daily Euro 6 RDE Ready, de eerste lichte bedrijfswagen die gecontroleerd is voor emissies in reële rijomstandigheden, de nieuwe Daily Hi-Matic Natural Power met de enige 8-trapsautomaat in zijn klasse, of voor de emissievrije Daily Electric. Drie technologieën en drie wagens voor een duurzame onderneming – klaar voor de uitdagingen van de milieudoelstellingen voor 2020.


klik hier voor meer informatie:

http://www.iveco.com/belgium-nl/producten/Pages/daily-blue-power-duurzaam-onbeperkt-leveren.aspx

of kom langs in één van onze vestigingen, onze verkopers zullen u graag vrijblijvend meer informatie geven.

13/09/2017

    

voertuig staat in onze vestigong te Gooik
meer info : ga verder in artikel 

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap