Nieuws

24/02/2023

Op 9 maart kun je ons vinden op de jobbeurs te Sint-Niklaas , bekijk hier al onze vacatures in Temse :


07/02/2023

De eDaily Dealer Days werden afgesloten op 2, 3 en 4 februari in de IVECO Cammaert vestigingen in Gooik, Antwerpen en Temse.

Hartelijk dank aan de bezoekers van de eDaily Dealer Days!

ontdek de eDaily hier : http://www.cammaertnv.be/iveco/iveco-e-daily

29/12/2022


Cammaert Trucks nodigt u graag uit om de nieuwe elektrische eDaily te komen ontdekken :  net zo robuust en krachtig als uw vertrouwde Daily, bovendien emissievrij en stil. 

Maak een proefrit en ervaar zelf het dynamische rijplezier. Geniet ook van aantrekkelijke acties op het volledige IVECO Daily gamma. Kortom, mis deze uitzonderlijke dagen niet en schrijf u snel in!

 

Onze eDaily Dealer Days gaan door op:

 • Donderdag 2/02/2023 in Cammaert Gooik (Ninoofsesteenweg 48, 1755 Gooik)
 • Vrijdag 3/02/2023 in Cammaert Antwerpen (Transcontinentaalweg 1, 2030 Antwerpen)
 • Zaterdag 4/02/2023 in Cammaert Temse (Kapelanielaan 4, 9140 Temse)

U kiest zelf de datum die u het best past. 
We ontvangen u doorlopend tussen 10 en 17 uur, en bieden u van 12 tot 14 uur graag een lekkere lunch aan.

Schrijf u via onderstaande links in voor de gewenste datum: 

 

 

17/11/2022Profiteer van deze tijdelijke aanbieding op de Daily met een aantrekkelijk financieringstarief van 3,99% over 5 jaar!
Meer informatie : neem contact op met één van onze sales advisors in onze vestigingen.
De contactgegegevens kunt u op onze website vinden bij wie is wie !


28/10/2022
Sinds 2008 maakt Houtem Jaarmarkt deel uit van het immaterieel cultureel erfgoed Vlaanderen.

Het is vandaag de laatste grote vee- en paardenmarkt in openlucht, met religieuze en middeleeuwse tradities, inclusief het afsluiten van de koop met ‘handjesklap’. 

Er wordt nog altijd gefeest dat het een lieve lust is, er wordt gedanst, gedronken en gegeten tot het vroege ochtendgloren!

Deze jaarlijkse traditie leeft in de gemeente en Vlaanderen, jaarlijks lopen er zo een 50.000 bezoekers over de markt!
klik hier voor meer info
22/09/2022

IVECO viert de lancering van de nieuwe eDAILY op de IAA 2022 met twee Special Edition-modellen die putten uit het DNA van het merk om een unieke combinatie van verleden en toekomst te bieden. Ze laten zich inspireren door twee iconische voertuigen uit de jaren '50 en '60, de Tigrotto en de Leoncino, die hun stempel drukten op de bloeiende economie van die jaren. Deze voertuigen werden in Italië gebouwd door één van IVECO's historische merken OM-Officine Meccaniche.

 

DAILY 4x4 Tigrotto: tot in het extreme gestyled

De Tigrotto komt weer tot leven in de DAILY 4x4, een voertuig dat uniek is in het segment: een echte offroader met de extreme veelzijdigheid van een professionele LCV. Geen enkele bestemming is buiten bereik met een keuze uit on-road en off-road versies tot 7,0 ton GVW, laadvermogen tot 4300 kg en carrosserielengtes tot 5,0 meter. Met zijn 3,0-liter 180 pk motor en 8-traps automatische versnellingsbak levert de DAILY 4X4 Tigrotto krachtige prestaties en superieure rijeigenschappen.

                  
 

eDAILY Leoncino: de iconische Leoncino gaat elektrisch

De Leoncino Special Edition vindt zijn iconische nalatenschap voor de toekomst opnieuw uit. Het deelt de geavanceerde e-mobiliteitsfuncties van de eDAILY, IVECO's gloednieuwe emissievrije voertuig - de enige elektrische LCV met een laadvolume tot 20 m3, een laadvermogen van maximaal 4,6 ton en een trekvermogen tot 3,5 ton. Het beschikt over de kenmerkende body-on-frame-oplossing van de eDAILY-bestelwagen: met een wielbasis van 4100 mm en tot 3 geïnstalleerde batterijen van 111 kWh kan hij een "dieselachtige" prestatie bereiken met een autonomie tot 400 km in de stadscyclus. De Leoncino is uitgerust met IVECO's state-of-art connectiviteitsservices die toegankelijk zijn via het IVECO ON-portaal, digitale diensten zoals de IVECO Driver Pal vocal driver companion, evenals nieuwe functies die zijn ontwikkeld om de vloot efficiënt te beheren en chauffeurs volledige gemoedsrust te bieden.
 In een enigszins vereenvoudigde configuratie in vergelijking met de showbusjes die op de IAA worden getoond, zal de Tigrotto DAILY 4x4 Special Edition in september van dit jaar beschikbaar zijn om te bestellen in chassis-cabine- en bestelwagenversie, terwijl bestellingen voor de Leoncino eDAILY van Special Edition in december 2022 worden geopend.

 

IVECO gaat elektrisch met de nieuwe eDAILY
21/09/2022
 • Geen limieten: emissievrij, geluidloos en beperkingsvrij reizen met verbeterde efficiëntie en comfort. 
 • Geen beperkingen: dezelfde carrosserievarianten, laadcapaciteit en prestaties als de Daily.
 • Het is niet nodig om processen en gewoonten te veranderen: dezelfde rijeigenschappen en laadvermogen, autonomie tot 400 km in stedelijk gebruik in de praktijk. 
  De eDAILY vult alle gaten in de markt voor elektrische lichte bedrijfsvoertuigen en biedt een betrouwbare en winstgevende emissievrije oplossing voor zowel stadsleveringen als voor beroepsvoertuigen. Met de eDAILY kunnen ook carrosseriebouwers deelnemen aan de elektrische revolutie. 
 • De productiviteit en het gebruiksgemak van de eDAILY worden verbeterd door een compleet ecosysteem van digitale en elektrische diensten: van het opzetten van de juiste laadinfrastructuur tot het dagelijkse energiebeheer, van diagnose op afstand en proactief onderhoud tot het nieuwe, paradigma-veranderende GATE "pay-per-use" bedrijfsmodel.
         
De Nikola Tre BEV batterij-elektrische heavy-duty truck
21/09/2022

IVECO en Nikola lanceren op de IAA 2022 de Nikola Tre BEV batterij-elektrische heavy-duty truck met best-in-class range op de Europese markten

De Europese 4x2 Trekker-versie van de Nikola Tre battery-electric vehicle (BEV) is een emissievrije batterij-elektrische heavy-duty truck met de beste actieradius in zijn klasse van +/-500 km en de prestaties om een breed scala aan regionale missies te voltooien.

Het Nikola Tre fuel Cell electric vehicle (FCEV) in beta-versie maakt zijn debuut op de IVECO-stand en biedt een glimp van het binnenkort te verschijnen elektrisch voertuig voor de lange afstand en een belangrijke mijlpaal in IVECO's vooruitgang in de richting van zijn doelstelling om koolstofvrij te zijn tegen 2040.

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap