Nieuws

18/04/2023De Vlaamse oldtimer vrienden organiseren de Cammaert oldtimer Classic tour , maandag 1 mei . Meer info op www.vlaamse-oldtimer-vrienden.be

schrijf u hier in !


op aanvraag is er nog een 3e formule bijgekomen: 16€p.p. - zonder maaltijden overdag - dus : enkel ontbijt , middagstop met 1 consumptie , tussenstop met 1 consumptie en avondstop met een consumptie
voor info : Van Poucke Thierry  - tel. 0485/032 601 - devlaamseoldtimervrienden@gmail.com

27/03/2023

IVECO verlengt zijn partnerschap met de MotoGP in het kader van een vierjarige overeenkomst met Dorna Sports, de organisator van het kampioenschap.

Als MotoGP Truck Supplier zal het 14 IVECO-voertuigen leveren voor het vervoer van racemateriaal naar de circuits.

IVECO verlengt ook zijn sponsoring van het Repsol Honda Team en van het Mooney VR46 Racing Team.

Lees hier het volledig persartikel

25/03/2023

 

  

De 2023 Business Van Awards in de UK leverden enkele indrukwekkende overwinningen op voor IVECO en het Daily-gamma met een awardwinst en een eervolle vermelding in zeer competitieve categorieën.

 

Als het gaat om veelzijdige voertuigen is de IVECO Daily een vaste waarde in de bedrijfswagenwereld - iets wat wordt benadrukt door het feit dat de IVECO Daily de 2023 Business Van 'Best Large Van' award heeft gewonnen. De juryleden waren onder de indruk van de innovatieve AIR-PRO-vering die superieur comfort en ladingzekerheid biedt.  

De IVECO Daily werd bekroond dankzij zijn "indrukwekkende reeks intelligente oplossingen, samen met zijn unieke pneumatische ophanging en elektronische bediening die via een speciale cabine wordt bediend. Een geweldige mix van rijcomfort en laadvermogen."

De IVECO Daily combineert een robuust vrachtwagenchassis, een trekkracht van 3,5 ton, de grootste laadruimte in zijn klasse en een indrukwekkend laadvermogen van 4,9 ton met de nieuwste technologie zoals AIR-PRO. De AIR-PRO-achtervering past zich voortdurend aan de gebruiksomstandigheden aan voor een unieke soepele en veilige rit voor bestuurder en lading. Zijn Continuous Damping Control (CDC) eenheid reageert vrijwel onmiddellijk op veranderingen in de kwaliteit van het wegdek en berekent elke 10 milliseconden opnieuw de ideale individuele schokdemperdruk voor een optimale dynamische reactie. Zo draagt een vermindering van 25% van de trillingen bij tot het hoogste comfort en een meer ontspannen rijervaring.

Bestuurders kunnen prioriteit geven aan comfort met de instelling 'Soft', of bij het vervoeren van een zware lading 'Load' selecteren voor optimale rijeigenschappen en rolcontrole. De AIR-PRO-vering houdt rekening met de lading en vermindert de rolhoek met 30% in bochten, waardoor de veiligheid van de bestuurder wordt vergroot en de lading wordt beschermd. Laden en lossen is eenvoudig en efficiënt: de hoogte van het voertuigchassis kan in minder dan 10 seconden worden aangepast. Dankzij een geheugenfunctie kan de bestuurder ook de uitlijning met regelmatig bezochte laadperrons opslaan, wat tijd bespaart.

De nieuwe volledig elektrische IVECO eDaily zal officieel zijn debuut maken op de 2023 Commercial Vehicle Show, 's lands grootste tentoonstelling van voertuigen, uitrusting en technologie voor de wegvervoersector. Deze toonaangevende EV werd 'Highly Commended' in de categorie 'Large E Van' van de Business Vans awards. Het is de enige eLCV die 3,5 ton kan trekken dankzij zijn sterk, op een vrachtwagen gebaseerd chassis en zijn breed wieldraagvlak waardoor hij tot 20 kubieke meter laadcapaciteit kan leveren. Het is dezelfde Daily, maar dan elektrisch.

Dankzij een keuze aan batterijconfiguraties kunnen bestuurders een eDAILY aanpassen aan hun individuele missie en een evenwicht vinden tussen laadvermogen en actieradius. Dankzij de snellaadcapaciteit van 80 kW kan de eDAILY in slechts 30 minuten een actieradius van 100 km bereiken, met een totale actieradius op een volledige lading van maximaal 400 km*.

 *De opgegeven actieradius is die van een IVECO Daily 42S model met 3 batterijen in de stadscyclus

09/03/2023


De Cursor 13 motor is het kloppend hart van onze IVECO S-WAY Fuel Hero. Met een indrukwekkend brandstofverbruik en een vermogen van 490 pk en een koppel van 2.400 Nm is deze truck een echte brandstofheld.
Geniet nu van interessante financieringsvoorwaarden, een gratis TOP CARE service en een gratis ECO DRIVE training.

meer info : IVECO | S-WAY FULL HERO  of kom langs in één van onze vestiging. Ons verkoopsteam staat voor u klaar!
24/02/2023

Op 9 maart kun je ons vinden op de jobbeurs te Sint-Niklaas , bekijk hier al onze vacatures in Temse :


07/02/2023

De eDaily Dealer Days werden afgesloten op 2, 3 en 4 februari in de IVECO Cammaert vestigingen in Gooik, Antwerpen en Temse.

Hartelijk dank aan de bezoekers van de eDaily Dealer Days!

ontdek de eDaily hier : http://www.cammaertnv.be/iveco/iveco-e-daily

29/12/2022


Cammaert Trucks nodigt u graag uit om de nieuwe elektrische eDaily te komen ontdekken :  net zo robuust en krachtig als uw vertrouwde Daily, bovendien emissievrij en stil. 

Maak een proefrit en ervaar zelf het dynamische rijplezier. Geniet ook van aantrekkelijke acties op het volledige IVECO Daily gamma. Kortom, mis deze uitzonderlijke dagen niet en schrijf u snel in!

 

Onze eDaily Dealer Days gaan door op:

  • Donderdag 2/02/2023 in Cammaert Gooik (Ninoofsesteenweg 48, 1755 Gooik)
  • Vrijdag 3/02/2023 in Cammaert Antwerpen (Transcontinentaalweg 1, 2030 Antwerpen)
  • Zaterdag 4/02/2023 in Cammaert Temse (Kapelanielaan 4, 9140 Temse)

U kiest zelf de datum die u het best past. 
We ontvangen u doorlopend tussen 10 en 17 uur, en bieden u van 12 tot 14 uur graag een lekkere lunch aan.

Schrijf u via onderstaande links in voor de gewenste datum: 

 

 

17/11/2022Profiteer van deze tijdelijke aanbieding op de Daily met een aantrekkelijk financieringstarief van 3,99% over 5 jaar!
Meer informatie : neem contact op met één van onze sales advisors in onze vestigingen.
De contactgegegevens kunt u op onze website vinden bij wie is wie !


© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap