Nieuws

10/11/2023


ONTDEK ONZE SPECIALE 0%-STOCKACTIE!

  • Vlijmscherpe financiering vanaf 0%!*
  • Meteen beschikbaar!
  • Ontdek het ruime IVECO Daily-stockaanbod in onze vestigingen
  • Actie geldig tot 31/12/2024 en zolang de actievoorraad strekt.
  • Maak snel een afspraak met ons verkoopsteam

 

*Actie onder voorbehoud van IVECO Capital.
IVECO Capital heeft het recht om de actie tussentijds aan te passen.

05/09/2023Van 6 tot 10 september vindt in Kortrijk XPO de MATEXPO 2023 beurs plaats, waar IVECO u graag uitnodigt op zijn stand 446.

klik hier voor registratie voor een gratis ticket

19/07/2023IVECO eDaily trekt meer dan 153 ton en claimt GUINNESS WORLD RECORDS™ titel voor 'zwaarste gewicht getrokken door een elektrische bestelwagen'.

Een eDaily, de volledig elektrische IVECO lichte bedrijfswagen van 3,5 ton verlegt grenzen en toont zijn kracht en robuustheid.

De eDaily, het volledig elektrisch lichte bedrijfsvoertuig van IVECO - in de versie voor bestelwagens van 3,5 ton - heeft de officiële GUINNESS WORLD RECORDS™-titel opgeëist voor het 'Zwaarste gewicht getrokken door een elektrische bestelwagen'.

De IVECO eDaily staat bekend om zijn toonaangevende trekvermogen van 3,5 ton en sterke chassis op basis van een vrachtwagen. De robuuste techniek van de bestelwagen heeft nu zijn plaats in de geschiedenisboeken verstevigd met een officiële GUINNESS WORLD RECORDS™.

Met een trekkracht van maar liefst 153,58 ton is dit standaard elektrische voertuig nu wereldwijd erkend om zijn uitgebreide capaciteiten. Deze prestatie overtreft zelfs de records van elektrische auto's met vierwielaandrijving, een indrukwekkende prestatie die wordt geleverd door de 140 kW achterwielaandrijving van de eDaily met een koppel van 400 Nm.

Op 20 juni 2023 werd de recordbrekende eDaily aangekoppeld aan de enorme IVECO X-Way Strator vrachtwagen. Deze machtige truck is speciaal ontworpen om grote ladingen tot 150 ton te verplaatsen.

De aanhanger van de truck was beladen met een enorme grondverzetmachine van meer dan 50 ton, waar nog eens zeven ton ballast aan werd toegevoegd. Een volgeladen IVECO X-Way 8x4 kipper werd vervolgens aan de oplegger van de Strator bevestigd voordat een terreinwagen van de luchthavenbrandweer de 153 ton wegtrein compleet maakte.

02/06/2023
/

📣 Beste klanten

📣 Beste wielerfanaten

Zoals jullie ongetwijfeld al weten is er op 11 juni bij ons vanalles te beleven!

Niet alleen verwachten wij een heel peloton fietsers voor de Cammaert Classic er zal ook een hele vloot stockwagens aanwezig zijn op de Cammaert Classic Outlet!

Hebben jullie in het krantje onze stockvoorraad al zien staan? 🚗

Mis deze kans niet om geweldige voertuigen te ontdekken tegen ongelooflijke prijzen.

Zelfs de weergoden zijn ons gunstig! Het belooft een dag met prachtig weer te worden! ☀️

Kom je mee fietsen of koopje doen op de outlet?

Wij kijken er enorm naar uit om jullie daar te zien! 🎊

Met sportieve groeten,

Het Cammaert-team

ga hier naar onze outletkrant

21/04/2023

IVECO levert twee S-Ways aan de Scuderia Ferrari

De twee IVECO S-Ways zullen worden toegevoegd aan de vloot van IVECO-voertuigen die aan de Scuderia Ferrari zijn geleverd en zullen worden gebruikt voor het vervoer van de racewagens en uitrusting van het Formule 1-team naar de circuits van het wereldkampioenschap.

18/04/2023De Vlaamse oldtimer vrienden organiseren de Cammaert oldtimer Classic tour , maandag 1 mei . Meer info op www.vlaamse-oldtimer-vrienden.be

schrijf u hier in !


op aanvraag is er nog een 3e formule bijgekomen: 16€p.p. - zonder maaltijden overdag - dus : enkel ontbijt , middagstop met 1 consumptie , tussenstop met 1 consumptie en avondstop met een consumptie
voor info : Van Poucke Thierry  - tel. 0485/032 601 - devlaamseoldtimervrienden@gmail.com

27/03/2023

IVECO verlengt zijn partnerschap met de MotoGP in het kader van een vierjarige overeenkomst met Dorna Sports, de organisator van het kampioenschap.

Als MotoGP Truck Supplier zal het 14 IVECO-voertuigen leveren voor het vervoer van racemateriaal naar de circuits.

IVECO verlengt ook zijn sponsoring van het Repsol Honda Team en van het Mooney VR46 Racing Team.

Lees hier het volledig persartikel

25/03/2023

 

  

De 2023 Business Van Awards in de UK leverden enkele indrukwekkende overwinningen op voor IVECO en het Daily-gamma met een awardwinst en een eervolle vermelding in zeer competitieve categorieën.

 

Als het gaat om veelzijdige voertuigen is de IVECO Daily een vaste waarde in de bedrijfswagenwereld - iets wat wordt benadrukt door het feit dat de IVECO Daily de 2023 Business Van 'Best Large Van' award heeft gewonnen. De juryleden waren onder de indruk van de innovatieve AIR-PRO-vering die superieur comfort en ladingzekerheid biedt.  

De IVECO Daily werd bekroond dankzij zijn "indrukwekkende reeks intelligente oplossingen, samen met zijn unieke pneumatische ophanging en elektronische bediening die via een speciale cabine wordt bediend. Een geweldige mix van rijcomfort en laadvermogen."

De IVECO Daily combineert een robuust vrachtwagenchassis, een trekkracht van 3,5 ton, de grootste laadruimte in zijn klasse en een indrukwekkend laadvermogen van 4,9 ton met de nieuwste technologie zoals AIR-PRO. De AIR-PRO-achtervering past zich voortdurend aan de gebruiksomstandigheden aan voor een unieke soepele en veilige rit voor bestuurder en lading. Zijn Continuous Damping Control (CDC) eenheid reageert vrijwel onmiddellijk op veranderingen in de kwaliteit van het wegdek en berekent elke 10 milliseconden opnieuw de ideale individuele schokdemperdruk voor een optimale dynamische reactie. Zo draagt een vermindering van 25% van de trillingen bij tot het hoogste comfort en een meer ontspannen rijervaring.

Bestuurders kunnen prioriteit geven aan comfort met de instelling 'Soft', of bij het vervoeren van een zware lading 'Load' selecteren voor optimale rijeigenschappen en rolcontrole. De AIR-PRO-vering houdt rekening met de lading en vermindert de rolhoek met 30% in bochten, waardoor de veiligheid van de bestuurder wordt vergroot en de lading wordt beschermd. Laden en lossen is eenvoudig en efficiënt: de hoogte van het voertuigchassis kan in minder dan 10 seconden worden aangepast. Dankzij een geheugenfunctie kan de bestuurder ook de uitlijning met regelmatig bezochte laadperrons opslaan, wat tijd bespaart.

De nieuwe volledig elektrische IVECO eDaily zal officieel zijn debuut maken op de 2023 Commercial Vehicle Show, 's lands grootste tentoonstelling van voertuigen, uitrusting en technologie voor de wegvervoersector. Deze toonaangevende EV werd 'Highly Commended' in de categorie 'Large E Van' van de Business Vans awards. Het is de enige eLCV die 3,5 ton kan trekken dankzij zijn sterk, op een vrachtwagen gebaseerd chassis en zijn breed wieldraagvlak waardoor hij tot 20 kubieke meter laadcapaciteit kan leveren. Het is dezelfde Daily, maar dan elektrisch.

Dankzij een keuze aan batterijconfiguraties kunnen bestuurders een eDAILY aanpassen aan hun individuele missie en een evenwicht vinden tussen laadvermogen en actieradius. Dankzij de snellaadcapaciteit van 80 kW kan de eDAILY in slechts 30 minuten een actieradius van 100 km bereiken, met een totale actieradius op een volledige lading van maximaal 400 km*.

 *De opgegeven actieradius is die van een IVECO Daily 42S model met 3 batterijen in de stadscyclus

09/03/2023


De Cursor 13 motor is het kloppend hart van onze IVECO S-WAY Fuel Hero. Met een indrukwekkend brandstofverbruik en een vermogen van 490 pk en een koppel van 2.400 Nm is deze truck een echte brandstofheld.
Geniet nu van interessante financieringsvoorwaarden, een gratis TOP CARE service en een gratis ECO DRIVE training.

meer info : IVECO | S-WAY FULL HERO  of kom langs in één van onze vestiging. Ons verkoopsteam staat voor u klaar!
© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap