Werken bij Cammaert

Cammaert Trucks is een toonaangevende naam die al meer dan 60 jaar garant staat voor de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Als één van de grootste IVECO-dealer in de Benelux streven wij met onze vestigingen in Temse, Antwerpen, Gooik en Sint-Lievens-Houtem, streven wij naar voortdurende groei en excellentie. Onze missie is helder:

"Service is onze strategie, maatwerk onze passie"

Wij geloven in ervaren en dynamische professionals die deze missie omarmen en samen met ons willen bouwen aan een succesvolle toekomst. Om deze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk hieronder onze actuele vacatures en ontdek hoe jij binnenkort kunt bijdragen aan het versterken van ons team.

Mocht je perfecte match er niet tussen staan, maar voel je de energie om bij Cammaert Trucks aan de slag te gaan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via demaesschalck.lieve@cammaertnv.be !

Bij Cammaert Trucks vormen wij niet alleen een team, maar een gemeenschap die gedreven wordt door passie en toewijding. Sluit je aan bij onze missie en ervaar de kracht van maatwerk in de wereld van vrachtwagens. Jouw toekomst start hier bij Cammaert Trucks!

Onze vacatures:

Gooik
Sint-Lievens Houtem
Antwerpen
Temse
© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap