Over Cammaert

Wie zijn we?

Cammaert Trucks specialiseert zich al meer dan 50 jaar in de verkoop, onderhoud en herstellingen  van IVECO Trucks en FIAT Professional. Door onze uitstekende service zijn we uitgegroeid tot een begrip in de transportwereld. De centrale ligging van onze vier vestigingen te Gooik, Temse, Antwerpen & Sint-Lievens-Houtem rond de drie grote verkeersassen tussen Antwerpen, Brussel en Gent zorgt ervoor dat we onze klanten snel van dienst kunnen zijn. 

Uitgebreid gamma bedrijfsvoertuigen & grote variëteit van klanten

Bij Cammaert Trucks kan u terecht voor een zeer uitgebreid gamma van IVECO en Fiat Professional bedrijfsvoertuigen: van de kleinste bestelwagen tot de zware Stralis Hi-Way. Tot onze klantenportefeuille behoren zowel de kleine zelfstandigen als de  KMO’s en grote transportbedrijven uit verschillende sectoren.

“Service is onze strategie, maatwerk onze passie”

Als familiebedrijf hechten we veel belang aan de persoonlijke relaties met onze klanten.  Om  aan uw behoeften te voldoen,  behoort het verlenen van service en  maatwerk tot onze hoofdprioriteit.  Met onze vier vestigingen en een efficiënt subdealernetwerk, is onze onderneming gemakkelijk bereikbaar voor service en onder­houd. 

Flexibiliteit is één van onze grootste troeven in combinatie met de vakkennis van onze medewer­kers. Toch beperken we ons echter niet tot het rollend materiaal, maar gaan we voor u ook graag op zoek naar de gepaste aanhangers, kranen, laadbruggen en dergelijke. Zo bieden we u een geïndividualiseerde totaaloplossing.
Meer dan 50 jaar know-how in de service en de verkoop van bedrijfswagens zijn onze garantie voor de beste prijs, kwaliteit en service. Service is onze strategie, maatwerk onze passie. Geïndividualiseerde totaaloplossingen voor iedere klant, daar staat Cammaert Trucks voor.

Wil u meer informatie over het kwaliteitsbeleid dat we bij Cammaert Trucks hanteren? Klik dan hier

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap