Nieuws

05/08/2022
ZOEKT U EEN OPLOSSING VOOR INTERNATIONAAL TRANSPORT?

IVECO is een wereldwijde fabrikant die robuuste vrachtwagens op gas voor langeafstandstransport aanbiedt.

Geniet nu Supervoordelige voorwaarden:

 

 

04/08/2022Beste klant,

Op 3 en 4 september 2022 vindt er een nieuwe editie van “DEMO DAYS powered by Matexpo” plaats in de Terril Saint-Antoine in Boussu. DEMO DAYS is een professioneel evenement waarbij alles draait om werkende machines.

Er zijn doorlopend demo's en testen van meer dan 100 werkende (graaf)machines, trucks, kippers, accessoires en ander materieel.

Gedurende dit tweedaagse event zal IVECO aanwezig zijn met de X-WAY in verschillende versies die al rijdend kunnen getest worden. Indien u een testrit wenst, kan u zich hiervoor aanmelden op onze IVECO-stand.

REGISTREER U NU GRATIS VOOR DEMO DAYS : klik hier voor de gratis online registratie 

Wilt u onze voertuigen ook graag aan het werk zien of ze zelf testen? Deze locatie is voor een event als Demo Days zeer geschikt omdat de werkomstandigheden er kunnen worden nagebootst, wat zal leiden tot een unieke belevenis.

Heel graag tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Het IVECO teamPRAKTISCHE INFORMATIE:

Wanneer?

Zaterdag 3 september: 9u - 17u

Zondag 4 september: 9u - 17u

Waar?

Terril Saint-Antoine in Boussu

Deze locatie heeft geen precies GPS-adres, dichtstbijzijnde GPS-adres: Rue de la Machine à Feu 19, 7370 Dour

Opgelet: Tijdens het bezoek is het dragen van veiligheidsschoenen of laarzen een must 

Meer informatie over dit evenement kunt u vinden via de volgende link: https://www.demodays2022.be/nl/
02/08/2022Zes IVECO Daily 7 ton 4x4 lichte vrachtwagens specifiek gemaakt naar de noden en wensen van de teams van DOVO om over het hele land springstoffen op een veilige manier onschadelijk te maken en te vervoeren.

Laatst te bewonderen in het Nationaal Defilé en nu ook in dit artikel!

https://www.kmoinsider.be/logistiek/cammaert-trucks-en-dovo-een-bijzonder-partnerschap-met-grote-inzet-cammaert-trucks
 

 

21/06/2022
Kom deze zaterdag 25 juni naar de Drivers Day van het Passion4Trucks by Transportmedia evenement in Groot-Bijgaarden en bezoek onze IVECO-stand! Daar kan u kennis maken met een oude legende in een nieuwe look, de TURBOSTAR : een moderne retrolook - een hoogwaardige afwerking - een compromis tussen geschiedenis en innovatie.

Graag nodigen wij onze IVECO chauffeurs en hun familie uit op onze stand in de "Truck Village" om samen een glaasje te drinken.
Registreer u gratis online via: https://bit.ly/3wAOKPW
19/06/2022IVECO nodigt u uit op zaterdag 25 juni voor het #Passion4Trucks event in Groot-Bijgaarden. Deze dag zal geheel in het teken staan van de chauffeurs en hun familie. Het belooft een fijn feest te worden, waarbij de gemeenschappelijke passie voor vrachtwagens in de verf wordt gezet.

U kan o.a. de verkiezing van de Mooiste Truck van België bijwonen en de “chauffeursmarkt” bezoeken. Kinderen kunnen genieten van een speeltuin met een groot springkasteel.

Breng zeker ook een bezoek aan de IVECO-stand, gelegen in de "Truck Village", om een glaasje te drinken!

 Wilt u Passion4Trucks bezoeken? De toegang is gratis met online registratie : klik hiervoor op onderstaande foto

   
Eerbetoon aan Dhr. Willy Cammaert op 18 juni 2022
08/06/2022

Beste collega,

Beste klant,
Beste leverancier,

Beste vrienden,

 

Meer dan 2 jaar geleden deelden wij hier het droevige nieuws dat onze oprichter Willy Cammaert was overleden. 

 

Vandaag hebben wij het genoegen jullie te kunnen uitnodigen op het eerbetoon aan Willy.

Kom samen met ons het glas heffen op wie hij was!


Klik hier voor de uitnodiging

 

Ben jij erbij? Bevestig je komst hier

Met veel vriendelijke groeten,

Familie en Garage Cammaert

 

 

07/06/2022

Er werden IVECO S-WAY’s gebruikt om de feestelijke praalwagens door de Mall in Londen te trekken voor de prachtige Platinum Jubilee-optocht.


19 juni : 9e editie van de Cammaert Classic!
07/06/2022

Goed nieuws! Er komt een 9e editie van de Cammaert Classic!

En ook dit jaar halen we onze fietsen boven voor het goede doel. Dit jaar steun je zelfs twee goede doelen in één klap! We fietsen voor Samen tegen kanker / De Morelgemvrienden en voor de nieuwe scoutslokalen van Scouts Aurora Oetingen /VZW Jeugdlokalen Aurora Oetingen. Tijdens de 7e editie haalden we maar liefst €7190 op, de 8e editie werd afgezegd wegens corona en deze 9e editie vliegen we er vollenbak in!

Aan onze succesformule wordt niets veranderd.

Voor zij die het concept nog niet kennen:

Ben je een echte wielrenner? Neem dan deel aan onze IVECO (100km) of FIAT (70km) TOUR onder motorbegeleiding. Rijd je liever op eigen tempo? Je kan ook de pijltjes volgen 😉 In beide gevallen wordt er van de ene Cammaert vestiging (Gooik/Sint-Lievens-Houtem) naar de andere gereden. Daar wordt er eens bijgetankt en vertrek je terug naar de vestiging waar je gestart bent.

Is 25km al uitdaging genoeg voor jou? Of zoek je een activiteit om samen met de kids te doen? Neem dan deel aan onze FAMILIETOUR! Onze goede doelen nemen elk een rit voor hun rekening. In de Vlaamse Ardennen word je begeleid door De Morelgemvrienden en in het Pajottenland is dit Scouts Aurora Oetingen& VZW Jeugdlokalen Aurora Oetingen. Deze ritten zitten vol met leuke activiteiten voor jong en oud!

Schrijf je dus alvast in via onderstaande link.

naar het inschrijvingsformulier

Het inschrijvingsgeld bedraagt €10 dat integraal naar de goede doelen gaat. Wat krijg jij hiervoor allemaal in de plaats? Ontbijt, begeleiding, bevoorrading, lunch en 3 consumpties achteraf.
Opgelet bankrekening op de flyer is fout - juiste rek : KBC rek. BE34 4225 2059 2190

Breng je graag (dorstige) supporters mee? Extra jetons zijn te verkrijgen aan de kassa 😉

Na deze coronapauze staan wij alvast te poppelen om jullie terug te zien.

Het Cammaert Team

31/05/2022IVECO heeft JET Logistics verkozen als IVECO-ambassadeur omdat het een nationaal en internationaal transportbedrijf is dat het geloof van het merk in aardgas deelt en voor zijn bijdrage aan de bescherming van het milieu door hun vloot IVECO-voertuigen op LNG te laten rijden.  Momenteel beschikken zij over 20 IVECO LNG trucks en in de komende maanden worden er nog 2 extra afgeleverd.

lees hier het volledig persbericht

19/05/2022

Fluvius is in Vlaanderen eerst en vooral een netbedrijf: Fluvius bouwt en beheert overal in Vlaanderen de netten die elektriciteit, aardgas en openbare verlichting tot bij jou thuis, op kantoor of in de sportclub brengen. Op veel plaatsen hebben ze ook netten onder hun hoede voor telecommunicatie, riolering en warmte. Fluvius beheert dus een brede waaier aan nutsvoorzieningen. Om die taken uit te voeren heeft het bedrijf 5.300 werknemers waarvan er 2.400 dagelijks op weg zijn. 

Voor de aankoop van voertuigen volgen zij de wet op overheidsopdrachten. De merken kunnen intekenen op basis van een e-tendering platform. Wat betreft de bestelwagens heeft IVECO het raamcontract gewonnen voor de komende 6 jaar. Momenteel rijden er meer dan 600 IVECO-voertuigen rond bij Fluvius.

Lees hier het volledig persbericht

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap