IVECO eDaily claimt Guinness World record

19/07/2023

Eenmaal in beweging zette de eDaily zich gestaag voort op de voorgeschreven 100ft baan en passeerde de finishlijn voor de ogen van de GUINNESS WORLD RECORDS™ surveillanten om de indrukwekkende onderscheiding in ontvangst te nemen. De 'hi-power'-modus van de bestelwagen, die standaard op elke eDaily is gemonteerd, werd

tijdens de run gebruikt om de volledig elektrische bestelwagen extra vermogen te geven onder veeleisende sleepomstandigheden. De huidige sterkste man van Groot-Brittannië, Adam Bishop, reed met de eDaily en verbrak het wereldrecord.

Fabio Santiago, Hoofd Marketing en Product Management IVECO Truck Business Unit zei: "De IVECO eDaily heeft geschiedenis geschreven met dit indrukwekkende record, dat een verder bewijs is van zijn kracht, duurzaamheid en uitmuntende capaciteiten. We zijn trots op deze prestatie omdat het aantoont dat de eDaily grenzen kan verleggen, beter presteert dan traditionele elektrische voertuigen en klanten in staat stelt de energietransitie zonder compromissen voort te zetten".

De IVECO eDaily heeft EV-geschiedenis geschreven en benadrukt de voordelen van zijn body on frame concept en de onmiddellijke koppelafgifte van zijn elektrische motor. Bestuurders die veeleisende trekopdrachten uitvoeren, kunnen er zeker van zijn dat de eDaily zijn officiële trekvermogen tot 3,5 ton meer dan waarmaakt.

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap