Nieuws

15/12/2021
IVECO heeft een mooi artikel geplaatst op Linkedin over Transport D.P.R., een trouwe IVECO en in het bijzonder Cammaert klant ; lees hier het volledige artikel of ga naar het hier rechtstreeks artikel op linkdein15/12/2021


Air Liquide en IVECO werken samen om de ontwikkeling van waterstof voor de mobiliteit van trucks in Europa te versnellen


IVECO, het bedrijfsvoertuigenmerk van CNH Industrial (NYSE: CNHI / MI: CNHI), en Air Liquide, een wereldleider in gassen, technologieën en diensten voor Industrie en Gezondheid, hebben een intentieverklaring ondertekend om waterstofmobiliteit in Europa te ontwikkelen. Het partnerschap zal bijdragen tot de verwezenlijking van schone mobiliteit door gebruik te maken van de complementaire competenties van de twee bedrijven, met name de unieke expertise van Air Liquide in de volledige waardeketen van waterstof, van productie en opslag tot distributie, en de erfenis van IVECO als leverancier van geavanceerde, schone duurzame transportoplossingen.

 

Beide partners zullen middelen inzetten om de invoering te bestuderen van zware elektrische lange-afstandstrucks met brandstofcellen, gekoppeld aan de uitrol van een netwerk van tankstations voor hernieuwbare of koolstofarme waterstof langs de belangrijkste trans-Europese vervoerscorridors. Parallel daarmee zullen beide bedrijven samen initiatieven bevorderen om de waterstofmobiliteit aan te moedigen door alle belanghebbenden langs de hele waardeketen erbij te betrekken.

 

Dit partnerschap ligt in het verlengde van de lopende samenwerking van de ondernemingen in het HyAMMED-project (Hydrogène à Aix-Marseille pour une Mobilité Ecologie et Durable) in Zuid-Frankrijk, voor de ontwikkeling van de eerste Europese vloot van elektrische 44-ton vrachtwagens met brandstofcellen, gekoppeld aan het eerste hogedruk-waterstoftankstation met een capaciteit van 1 ton/dag, met als doel de goederenmobiliteit over lange afstand in Europa koolstofvrij te maken.

Lees hier het volledig persbericht

London, UK en Parijs, FR, 14 december 2021

 

mooi retro artikel van Dick transport in transportmedia.
07/12/2021
Ga hier naar een mooi  retro artikel over onze  klant Dick Frères - Transports exceptionnels, een dynamisch familiebedrijf.

Wij danken DICK frères dan ook voor mooie samenwerking, en hopen op nog vele jaren.
IVECO viert een nieuw record: de productie van de 1.600.000ste Daily.
07/12/2021
IVECO viert een nieuw record: de productie van de 1.600.000ste Daily in zijn historisch fabriek in Suzzara. Een resultaat dat bereikt werd dankzij de toewijding van al diegenen die, door de jaren heen, de geschiedenis van de Daily hebben meegeschreven.
Voor meer nieuws over IVECO ; volg ons op facebook klik hier
IVECO T-Way wint prestigieuze “German Design Award”
29/11/2021

De German Design Council heeft de IVECO T-Way "Excellent Product Design" als winnaar uitgeroepen in de categorie Bedrijfsvoertuigen.
Ontworpen voor robuustheid en betrouwbaarheid in de meest extreme off-road missies, is het de zwaarste truck in het zware assortiment van het merk en beschikt hij over belangrijke ontwerpelementen die doen denken aan het nieuwe IVECO WAY heavy-gamma en het DNA van het merk.
lees hier het volledige persbericht

Iveco Natural Power
10/11/2021

Deze 4 IVECO S-WAY NATURAL POWER LNG vrachtwagens, uit een totale bestelling van 6 stuks door onze klant Remitrans, staan klaar voor verdere afwerking in onze werkplaats te Temse.

Natural Power betekent het meeste uit de motor halen en de laagste impact hebben op het milieu. Het betekent 95% minder fijnstof, 95% minder CO2-uitstoot met biomethaan, 90% minder NO2, en het beste akoestische comfort in de cabine.

Het betekent tot 1600 km autonomie met LNG en hoogwaardig rijcomfort in de nieuwe cabine.
Het betekent maximale connectiviteit en de beste manier om met de natuur samen te werken.

Wij danken Remitrans voor deze mooie bestelling en wensen hun chauffeurs vele veilige en propere kilometers toe. Samen gaan we voor een proper transport!

06/10/2021
Buiten is het grauw en donker, maar dat schrikt deze nieuwe IVECO Eurocargo opgebouwd met kraan en containersysteem niet af! Klaar voor het grote werk bij bouwbedrijf OPDECAM.


30/09/2021

Deze stoere IVECO X-way met opbouw AJK staat klaar voor levering en wordt eerstdaags ingezet bij Wegenwerken De Moor uit Wetteren. Wij wensen hen veel werkplezier met deze krachtpatser

Firma Heyrman -De Roeck bestelt eerste IVECO T-WAY in België!
23/09/2021


Het familiebedrijf Heyrman - De Roeck begon in 1948 en is actief in verschillende activiteiten zoals baggerwerken, natuurinrichtingswerken , waterbouwwerken en groenonderhoud.
Voor de ondersteunende voertuigen legt de zaakvoerder Koen Heyrman de lat hoog. Zij beschikken reeds over 8 Daily’s, een Eurocargo 4x4 en een containervrachtwagen 6x4. Iveco is zeer verheugd dat zij nu de 1e T-WAY in België besteld hebben. De keuze viel op een T-WAY 8x8 , 450pk , met dagcabine en geschikt voor uitzonderlijk vervoer tot 90 ton combinatiegewicht. Koen Heyrman bevestigt wat zo belangrijk was in zijn keuze voor de T-WAY: “een super robuust off road voertuig met een hoog rendement en een goede prijs/kwaliteitsverhouding”.

IVECO en CAMMAERT TRUCKS zijn erg blij met de 1e verkoop van de IVECO T-WAY 8x8 aan de firma Heyrman - De Roeck.
© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap