Nieuws

Fiat PRO DAYS - Nocturne 15 september 2021
14/09/2021Woensdag 15 september van 18u tot 21u nocturne bij garage Cammaert Trucks te Gooik, Ninoofse Steenweg 48.
Van harte welkom!

 IVECO viert de 600.000ste Eurocargo gebouwd in zijn iconische fabriek in Brescia
10/08/2021


IVECO viert de 600.000ste Eurocargo die geproduceerd werd in de fabriek van Brescia, een iconische productiesite van het merk die een sleutelrol heeft gespeeld in elke generatie van dit voertuig, waarvan het roemrijke verleden hand in hand gaat met een constante, toekomstgerichte innovatie. De fabriek in Brescia is altijd het hart van de productie van de Eurocargo geweest, dankzij de toewijding en de passie waarmee de ongeveer 1600 werknemers hun werk doen.

Lees hier het volledig persbericht

Bezoek ons op MATEXPO de belangrijke bouwmateriaalbeurs
05/08/2021MATEXPO 2021 gaat door van woensdag 8 tot en met 12 september in Kortrijk Xpo (België). En dat al voor de 39e keer. Deze belangrijke bouwmaterieelbeurs is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector. Graag nodigen wij u uit op de stand van IVECO BELGIUM – stand 446.

Tijdens deze periode krijgt u de gelegenheid om de IVECO T-WAY te ontdekken.

"T" voor "Tough": de IVECO T-WAY onderscheidt zich door zijn off-road prestaties, robuustheid en torsie rigiditeit.
Productiviteit en efficiëntie: de IVECO T-WAY biedt een nieuwe brandstofbesparende oplossing voor missies die af en toe een All Wheel Drive (AWD) mogelijkheid vereisen: het HI-TRACTION hydrostatische aandrijfsysteem voor 6x4 trekkers en bakwagens.
De IVECO T-WAY beschikt over de beste connectiviteit in zijn klasse via de standaard Connectivity Box. Het connectiviteitssysteem biedt telediagnostiek en voorspellend onderhoud om maximale efficiëntie te garanderen.

Naast de T-way kan u ook kennis maken met de nieuwe DAILY, de on-road lichte bedrijfswagen, met een ongekend aantal mogelijkheden, die perfect overweg kan met ruwer terrein door de achterwielen aan te drijven, en ook verkrijgbaar is in een 4x4-versie in verschillende varianten voor weg- en terreingebruik.  
We kijken er naar uit om u te verwelkomen op onze stand. Kom langs voor een drankje en ervaar waarom IVECO de perfecte partner is voor de bouwsector!

 

Klik hier om u gratis te registeren voor MATEXPO

01/07/2021DEZE GAAN DOOR !!!MAAR met deze ben je sneller thuis :

Hi Daily! Wat is er Nieuw ! de nieuwe Iveco MY2022
24/06/2021


IVECO DAILY: ONTMOET UW NIEUWE ZAKENPARTNER


De Daily bestaat al meer dan 40 jaar en zorgt voor een eersteklas werkomgeving. Maar nu evolueert hij naar de volgende stap: met zijn nieuwe adaptieve en intelligente oplossingen is de Iveco Daily er klaar voor om uw echte zakenpartner te worden.
Primeur in de sector.
Nieuwe Daily Air-Pro: de innovatieve pneumatische vering met slimme elektronische bediening, eenvoudig te bedienen met de joystick in de cabine, verbetert uw rijcomfort, beschermt u en uw lading, en past zich aan uw werk aan.
Hi Daily!
Met de nieuwe Daily's vocale assistent kunt u naadloos en vocaal communiceren met uw voertuig en genieten van een veilige en stressvrije rijervaring.
Connectiviteit op maat. De connectiviteit van de Iveco Daily blijft zich ontwikkelen en biedt steeds meer gepersonaliseerde diensten die zijn afgestemd op uw gebruik van het voertuig en uw wensen.


Niet alleen een bedrijfsvoertuig: het is uw nieuwe zakenpartner.

 

DODEHOEKSIGNALISATIE verplicht in Frankrijk vanaf januari '21
22/12/2020

Vanaf januari ’21 geldt een nieuwe reglementering in Frankrijk : Alle voertuigen > 3.5Ton dienen uitgerust te zijn met stickers “DODE HOEK” (1 per zijkant + 1 achteraan)

Deze stickers kunt u vanaf heden in onze vestigingen verkrijgen

Waar moet dodehoeksignalisatie worden aangebracht ? klik hier

Salon 2021
09/12/2020
Binnenkort is het weer zo ver!
BRUSSELS MOTORSHOW
We kunnen niet naar het salon zelf maar wij ontvangen u graag in onze concessies!
Daar staan wij u graag met raad en daad bij en kan u genieten van de saloncondities zoals gewoonlijk!
© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap