IVECO S-WAY ondersteunt de platina jubileum-optocht van Hare Majesteit de Koningin

07/06/2022

IVECO was vereerd om de Platinum Jubilee-optocht van Hare Majesteit de Koningin gisteren in Londen te ondersteunen, in samenwerking met de gespecialiseerde evenementenvervoerder KB Event.

IVECO leverde drie van zijn IVECO S-WAY-trekkers om drie van de praalwagens van de optocht te trekken, waarvan twee voertuigen CNG-aangedreven (Compressed Natural Gas), wat een duurzame benadering van het evenement bood.

De twee IVECO S-WAY's met biomethaan (AS440S46TP aardgas) trokken de jaren '70 Northern Soul Trailer en de Platinum Pals-praalwagen met geliefde kinderpersonages door de jaren heen, waaronder Postman Pat, Sooty & Sweep, Bill & Ben, Bagpuss, Paddington Bear, Danger Mouse en Wallace & Gromit. De derde IVECO S-WAY trekker (AS440S49TX/P) trok de breakdance float uit de jaren '80.

De Platinum Jubilee Pageant had alle spanning en spektakel van een internationale parade en carnaval, met straatkunst, theater, muziek, circus en kostuums om de dienst van Hare Majesteit, haar liefde voor de natuur en toewijding aan het Gemenebest te vieren.

lees hier het volledig persbericht


    

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap