Nieuws

Iveco Natural Power
10/11/2021

Deze 4 IVECO S-WAY NATURAL POWER LNG vrachtwagens, uit een totale bestelling van 6 stuks door onze klant Remitrans, staan klaar voor verdere afwerking in onze werkplaats te Temse.

Natural Power betekent het meeste uit de motor halen en de laagste impact hebben op het milieu. Het betekent 95% minder fijnstof, 95% minder CO2-uitstoot met biomethaan, 90% minder NO2, en het beste akoestische comfort in de cabine.

Het betekent tot 1600 km autonomie met LNG en hoogwaardig rijcomfort in de nieuwe cabine.
Het betekent maximale connectiviteit en de beste manier om met de natuur samen te werken.

Wij danken Remitrans voor deze mooie bestelling en wensen hun chauffeurs vele veilige en propere kilometers toe. Samen gaan we voor een proper transport!

06/10/2021
Buiten is het grauw en donker, maar dat schrikt deze nieuwe IVECO Eurocargo opgebouwd met kraan en containersysteem niet af! Klaar voor het grote werk bij bouwbedrijf OPDECAM.


30/09/2021

Deze stoere IVECO X-way met opbouw AJK staat klaar voor levering en wordt eerstdaags ingezet bij Wegenwerken De Moor uit Wetteren. Wij wensen hen veel werkplezier met deze krachtpatser

Firma Heyrman -De Roeck bestelt eerste IVECO T-WAY in België!
23/09/2021


Het familiebedrijf Heyrman - De Roeck begon in 1948 en is actief in verschillende activiteiten zoals baggerwerken, natuurinrichtingswerken , waterbouwwerken en groenonderhoud.
Voor de ondersteunende voertuigen legt de zaakvoerder Koen Heyrman de lat hoog. Zij beschikken reeds over 8 Daily’s, een Eurocargo 4x4 en een containervrachtwagen 6x4. Iveco is zeer verheugd dat zij nu de 1e T-WAY in België besteld hebben. De keuze viel op een T-WAY 8x8 , 450pk , met dagcabine en geschikt voor uitzonderlijk vervoer tot 90 ton combinatiegewicht. Koen Heyrman bevestigt wat zo belangrijk was in zijn keuze voor de T-WAY: “een super robuust off road voertuig met een hoog rendement en een goede prijs/kwaliteitsverhouding”.

IVECO en CAMMAERT TRUCKS zijn erg blij met de 1e verkoop van de IVECO T-WAY 8x8 aan de firma Heyrman - De Roeck.
Fiat PRO DAYS - Nocturne 15 september 2021
14/09/2021Woensdag 15 september van 18u tot 21u nocturne bij garage Cammaert Trucks te Gooik, Ninoofse Steenweg 48.
Van harte welkom!

 IVECO viert de 600.000ste Eurocargo gebouwd in zijn iconische fabriek in Brescia
10/08/2021


IVECO viert de 600.000ste Eurocargo die geproduceerd werd in de fabriek van Brescia, een iconische productiesite van het merk die een sleutelrol heeft gespeeld in elke generatie van dit voertuig, waarvan het roemrijke verleden hand in hand gaat met een constante, toekomstgerichte innovatie. De fabriek in Brescia is altijd het hart van de productie van de Eurocargo geweest, dankzij de toewijding en de passie waarmee de ongeveer 1600 werknemers hun werk doen.

Lees hier het volledig persbericht

Bezoek ons op MATEXPO de belangrijke bouwmateriaalbeurs
05/08/2021MATEXPO 2021 gaat door van woensdag 8 tot en met 12 september in Kortrijk Xpo (België). En dat al voor de 39e keer. Deze belangrijke bouwmaterieelbeurs is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector. Graag nodigen wij u uit op de stand van IVECO BELGIUM – stand 446.

Tijdens deze periode krijgt u de gelegenheid om de IVECO T-WAY te ontdekken.

"T" voor "Tough": de IVECO T-WAY onderscheidt zich door zijn off-road prestaties, robuustheid en torsie rigiditeit.
Productiviteit en efficiëntie: de IVECO T-WAY biedt een nieuwe brandstofbesparende oplossing voor missies die af en toe een All Wheel Drive (AWD) mogelijkheid vereisen: het HI-TRACTION hydrostatische aandrijfsysteem voor 6x4 trekkers en bakwagens.
De IVECO T-WAY beschikt over de beste connectiviteit in zijn klasse via de standaard Connectivity Box. Het connectiviteitssysteem biedt telediagnostiek en voorspellend onderhoud om maximale efficiëntie te garanderen.

Naast de T-way kan u ook kennis maken met de nieuwe DAILY, de on-road lichte bedrijfswagen, met een ongekend aantal mogelijkheden, die perfect overweg kan met ruwer terrein door de achterwielen aan te drijven, en ook verkrijgbaar is in een 4x4-versie in verschillende varianten voor weg- en terreingebruik.  
We kijken er naar uit om u te verwelkomen op onze stand. Kom langs voor een drankje en ervaar waarom IVECO de perfecte partner is voor de bouwsector!

 

Klik hier om u gratis te registeren voor MATEXPO

01/07/2021DEZE GAAN DOOR !!!MAAR met deze ben je sneller thuis :

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap