S-WAY

S-WAY?width=462

 

IVECO S-WAY 
UW THUIS WEG VAN HUIS

Met een gloednieuwe cabine, uitstekende brandstofefficiëntie en geavanceerde technologie en connectiviteit, is de IVECO S-WAY truck een complete transportoplossing. Hij is ontworpen om bestuurders een uitstekend leven te bieden aan boord en biedt een winnende oplossing aan eigenaars door zijn competitiviteit en Total Cost of Ownership.

Het is de droomtruck van elke bestuurder: ontworpen naar hun behoeften is de nieuwe cabine ruim en rijk aan comfortfuncties en geavanceerde technologieën. Het is echt uw thuis weg van huis. De IVECO S-WAY is 100% verbonden, waarmee een nieuw tijdperk aanbreekt op het gebied van wagenparkbeheer en connectiviteit aan boord. Dankzij de geavanceerde connectiviteit hebben de chauffeurs altijd contact met hun fleetmanager, IVECO-ondersteuningsspecialisten en dealernetwerk, zodat ze nooit alleen op pad zijn.

 

UITERST EFFICIËNTE MOTOREN
​De IVECO S-WAY biedt een ruime keuze aan Euro VI/d diesel- en aardgasmotoren voor elk denkbare toepassing. De dieselmotoren, met 3 verschillende cilinderinhouden en vermogens van 330 tot 570 pk, leveren toonaangevende kracht. Ze zijn ook verkrijgbaar in aardgasversies die een schone en stille werking bieden.

IVECO HI-CRUISE
Het IVECO HI-CRUISE GPS-voorspellende rijsysteem integreert rijhulpfuncties zoals eco-roll, voorspellend schakelen en voorspellende cruise control met behulp van de nieuwste GPS-kaarttechnologie.

HOGE EFFICIËNTIE TRANSMISSIE
De 12-traps HI-TRONIX geautomatiseerde transmissie met elektronische koppeling biedt de meest geavanceerde technologie in zijn categorie, de beste koppel/gewichtsverhouding in zijn klasse en lange verversingsintervallen voor transmissieolie.

BRANDSTOFBESPARENDE APPARATEN
De anti-stationair-functie voorkomt langdurig stationair draaien en schakelt de motor automatisch uit. Smart EGR verhoogt de verbrandingsefficiëntie door het optimaliseren van de injectietiming en het verminderen van het verbruik. Door hulpaggregaten slim te maken voorkomen zij energieverspilling wanneer ze niet nodig zijn: de luchtcompressor, dynamo en stuurbekrachtingspomp zijn 'slim' uitgevoerd.

Bekijk hier de brochure :

 

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap