Realisaties

De Bock NV

De Bock NV De Bock NV
Merk:
Iveco
Sector:
Bouw
/Areas/Website/UploadData/2/TinyMce/Referenties/De Bock/foto 1.JPG?width=462

Familiebedrijf De Bock NV is opgericht in 1964 door Georges De Bock. Sinds 1985 staan zoon én huidige zaakvoerder Franky De Bock aan het roer van dit bedrijf. De Bock NV is gespecialiseerd in het bouwen van loodsen én het leveren en plaatsen van staalconstructies in diverse sectoren.

Sinds 2007 is het bedrijf gevestigd in een zelfontworpen bedrijfspand op het industrieterrein van het Doornpark te Beveren-Waas. De Bock NV investeert in materieel om de beste kwaliteit te bieden aan hun klanten, zoals nu met de grootste Palfinger telescoop kraan in België op een vrachtwagen. Net zoals bij Cammaert Trucks NV is klantentevredenheid een zeer belangrijk item. Wij zijn zeer verheugd dat De Bock NV als vrachtwagen bij hun huismerk IVECO blijft om dit zware werk uit te voeren. Het gekozen voertuig is een IVECO Trakker 8*8 heavy AD 410 T 45W. Na IVECO DAILY's en IVECO trakkers komt dit paradepaardje het bedrijfswagenpark versterken.

De grootste voordelen van deze 'rijdende' telescoop kraan van 150 ton meter:(een betonmuurelement van 8.5 ton die tot ca. 12 meter hoog verplaatst kan worden)

  • Mobiliteit: kan eenvoudiger op diverse werven ingezet worden t.o.v. een kraan op dieplader met uitzonderlijk vervoer
  • Veiligheid: bij onstabiele stand van de poten wordt automatisch berekend hoeveel gewicht de kraan kan tillen
  • Flexibiliteit: kan een zware betonplaat over een dak verplaatsen
  • Tijdwinst: door de efficiënte bediening

Cammaert Trucks NV wenst Franky & zijn team veel succes met deze prachtige combinatie!

 

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap