Realisaties

Deuren Van Paemele

Deuren Van Paemele Deuren Van Paemele Deuren Van Paemele
Merk:
Iveco
Sector:
Schrijnwerkerij
/Areas/Website/UploadData/2/TinyMce/Referenties/Van Paemele/DSCN5323.jpg?width=462

IVECO Stralis AD190S33/P voor Deuren Van Paemele uit Waarschoot

Deuren Van Paemele te Waarschoot is al jaren trouwe klant van Cammaert NV te Gooik. Vertrouwend op de goede service nam Chis Van Paemele een nieuwe IVECO STRALIS bakwagen in gebruik.

Zaakvoerder Chris Van Paemele koos overtuigd voor een luchtgeveerde STRALIS 19 ton met Euro VI Cursor motor van 330pk. Het chassis werd voorzien van een schuifzeil kast op maat opgebouwd door Carrosserie Van Wiemeersch. Om elke klant vlot te kunnen beleveren heeft het voertuig een Kooiaap mobile heftruck altijd mee.

Bij Deuren Van Paemele kunt u terecht voor de aankoop en plaatsing van alle soorten deuren. Zij bieden u hierbij de keuze uit verschillende materialen en garanderen een perfecte en tijdige afwerking, ongeacht of het kleine werken dan wel omvangrijke projecten betreft. Want ook voor kleine binnen- en buitenschrijnwerken bent u bij Van Paemele aan het juiste adres. Het team van Deuren Van Paemele streeft hierbij steevast naar een perfect resultaat en gaat dan ook altijd met grootste zorg te werk. Verder leveren zij een correcte service aan een eerlijke prijs. Aarzel dus niet om voor al uw schrijnwerk projecten vrijblijvend contact op te nemen met Deuren Van Paemele en kijk alvast eens naar het kwalitatieve aanbod van deze onderneming op www.deurenvanpaemele.be of stuur een e-mail naar info@deurenvanpaemele

 

Deuren Van Paemele

Priorijstraat 16

9950 Waarschoot

GSM: 0475/76 40 39
Fax: 09/ 226 05 29

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap