Realisaties

Ivago Huisvuil ophaalwagens

Ivago Huisvuil ophaalwagens Ivago Huisvuil ophaalwagens Ivago Huisvuil ophaalwagens Ivago Huisvuil ophaalwagens
Merk:
Iveco
Sector:
Stadsdienst
/Areas/Website/UploadData/2/TinyMce/Referenties/IVAGO/image_4c1cc77f-eb3f-4d97-a35e-53276dbf35b820201217_175017.jpg?width=462

IVAGO en CAMMAERT Trucks verheugen zich al jaren in een succesvolle en vooruitstrevende samenwerking. Het gezamenlijk streven naar milieuvriendelijke en duurzame transportmiddelen kent een nieuwe boost door de levering van 20 huisvuil ophaalwagens met aardgasmotoren.

CAMMAERT Trucks, met vestigingen in Gooik, Temse, Antwerpen en Sint-Lievens-Houtem, is gecertificeerd dealer van IVECO bestel- en vrachtwagens. De bedrijfsvisie “Service is onze Strategie, Maatwerk onze Passie” motiveert het CAMMAERT-team elke dag om voor elke transportbehoefte een gepaste en kwalitatieve oplossing te bieden, ook inzake duurzaam transport. Het merk IVECO, deel van de CNH Industrial Group, is al sinds 1996 pionier én Europees marktleider met bedrijfsvoertuigen aangedreven door milieuvriendelijke aardgasmotoren.

De knowhow en het service aanbod van CAMMAERT Trucks alsook het uitgebreide CNG gamma IVECO voertuigen bleven dan ook niet onopgemerkt in de openbare aanbestedingsprocedures van IVAGO. CAMMAERT Trucks mocht de jarenlange “diesel”-relatie, de afgelopen jaren verder uitbouwen met de levering van :

  • Diverse IVECO DAILY CNG bestelwagens type 35S14NA8 met open laadbak in een mix van enkele en dubbele cabines. De voertuigen van beide leveringen zijn ook voorzien van de nieuwe zuinige en zeer comfortabele ZF Hi-Matic 8-traps volautomatische versnellingsbak.

  • Een IVECO DAILY CNG depannagewagen van 5,2 ton van het type 50C14NA8V

De IVECO bestelwagens van beide leveringen zijn ook voorzien van de nieuwe zuinige ZF Hi-Matic 8-traps volautomatische versnellingsbak. Door het gebruik van deze, specifiek voor CNG bestelwagens, doorontwikkelde versnellingsbak, ervaren de IVAGO-chauffeurs vandaag een nieuwe dimensie van hoger en veiliger gebruikscomfort van hun bedrijfsvoertuig.

IVAGO geeft zijn CNG bedrijfswagen vloot nu een extra boost door de aankoop en inzet van 20 nieuwe 26ton huisvuil ophaalwagens geleverd door CAMMAERT Trucks. IVAGO vertrouwt daarvoor zeer terecht op de nieuwe IVECO S-WAY 6x2 vrachtwagen chassis, uitgevoerd met de nieuw ontwikkelde IVECO CURSOR 9 CNG motor met 340 pk.  

De nieuwe vrachtwagens zijn enthousiast onthaald door de chauffeurs en het ophaalpersoneel van IVAGO. Na een gepaste opleiding konden zij genieten van de nieuwe ruime AT Medium High Roof slaapcabine. CAMMAERT Trucks voorzag de inbouw van een derde zetel centraal in de cabine waardoor ook de derde inzittende nu veiliger en voorzien van maximale ruimte mee in de cabine kan. De 340 pk IVECO CNG motor voelt zich bovendien extra in zijn sas in combinatie met de zeer inzet betrouwbare en soepele Allison volautomatische versnellingsbak.

CAMMAERT Trucks is trots om deel uit te mogen maken van het verhaal van IVAGO en de uitbouw van een milieuvriendelijk en modern wagenpark. Wij wensen alle IVAGO medewerkers veel werkplezier met de nieuwe IVECO CNG bedrijfsvoertuigen.

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap