Realisaties

VAB

VAB
Merk:
Iveco
Sector:
Depannage
/Areas/Website/UploadData/2/TinyMce/Referenties/VAB/70C17L 001.jpg?width=462

Cammaert Trucks is reeds verschillende jaren IVECO-leverancier aan VAB. Als mobiliteitsorganisatie en verkeersspecialist weet VAB als geen ander aan welke eigenschappen bedrijfsvoertuigen moeten voldoen. Recentelijk werden dan ook door Cammaert Trucks Gooik IVECO Daily-bedrijfsvoertuigen afgeleverd.

VAB zorgt er sinds 1924 voor dat we met ons allen minder stilstaan in de file en met meer plezier kunnen rijden. VAB is vooral bekend om zijn toonaangevende rol binnen de bijstandsverlening. Zo worden er jaarlijks zo’n 320.000 operationele bewegingen gerealiseerd.

Als grootste bijstandsverlener in de Belgische automotive markt dienen de voertuigen uit het wagenpark te beschikken over voldoende rijcomfort. Wegenwachters brengen immers heel wat uren achter het stuur door. Daarnaast moeten de voertuigen voldoende wendbaar zijn zodat ze vlot door de stadskern en moeilijk toegankelijke straten kunnen rijden. Tot slot zijn ook de opbouwmogelijkheden een doorslaggevende factor. De IVECO Daily beantwoordt perfect aan deze behoeften. Zo heeft VAB verscheidene Daily’s dubbele cabine 7 ton met korte wielbasis 3750 mm en lange wielbasis 4750 mm in dienst.

VAB staat niet alleen in voor de nodige pechverhelping. Indien het voertuig van de klant niet ter plaatste kan worden hersteld, wordt het voertuig gesleept. Daarom zijn de Daily’s ook opgebouwd met een brilsysteem of schuifplateau. Volgens VAB voldoen de IVECO Daily’s perfect aan de hoge eisen op het gebied van technische kenmerken en rijcomfort.

Cammaert Trucks is dan ook erg verheugd dat ze met de IVECO Daily haar steentje bijdraagt om VAB te helpen gestrande bestuurders 24/7 uit de nood te helpen.

Bezoek www.vab.be of mail naar contact@vab.be en ontdek de verschillende bijstandspakketten die VAB te bieden heeft.

 

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap