Realisaties

Dick Frères

Dick Frères Dick Frères Dick Frères Dick Frères Dick Frères
Merk:
Iveco
Sector:
Uitzonderlijk Transport
/Areas/Website/UploadData/2/TinyMce/Referenties/Dick Frères/DSC_0010-Dick Frères.JPG?width=462

Dick Frères uit Tubeke nam recentelijk een IVECO 6x2 Stralis trekker AS440S56TZ/P in dienst. Het voertuig is uitgerust met een zware cursor 13 motor van 560 PK, een gestuurde voorloopas en de nodige voorzieningen voor een uitzonderlijk MTM van 120 ton. Dick Transport is sinds 1994 specialist in uitzonderlijk vervoer en hecht bijzondere waarde aan de veiligheidsuitrusting van zijn materiaal. De nieuwe Stralis is niet alleen voorzien van een Intarder en ESP, maar beschikt ook over Xenon-lampen, lane departure warning (LDWS) en active cruise control (ACC).

Fernand Dick wordt bijgestaan door zijn zonen John, Bob & Wim en hebben zo’n 25 gepassioneerde medewerkers in dienst. Dit familiebedrijf stelt alles in het werk om de noden van de klant tegemoet te komen dankzij geïndividualiseerde totaaloplossingen.

Het wagenpark van Dick Frères bestaat uit 25IVECO vrachtwagens en meer dan twintig aanhangwagens van allerlei types: laadbakken, platformen, uitbreidbare platformen en diepladers. De meest uitzonderlijke transportmiddelen gaan tot 38 meter lang, 7 meter breed en 110 ton. Bepaalde voertuigen zijn uitgerust met ingebouwde kranen die, naargelang de uitrusting, toelaten van gemakkelijk lasten van 15 ton te heffen of van 600kg te verplaatsen op 30 meter hoogte boven de grond.

Momenteel zijn bij kranenbouwer Van Bouwel ook nog twee offroad trekkers type Trakker 6x4 en 8x4 in opbouw voor Dick Frères. Deze voertuigen zullen begin 2015 in dienst worden genomen en versterken ook het jarenlange commerciële partnership tussen Dick Frères en Cammaert Trucks.

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap