Realisaties

Jobs & Milieu VZW

Merk:
Iveco
Sector:
Groen-, milieu- en landschapszorg VZW
/Areas/Website/UploadData/2/TinyMce/Referenties/JoMi VZW/10488044_712761432094346_1523509968520255895_n.jpg?width=462

Cammaert Trucks Temse leverde recent vier bestelwagens, type Daily chassis dubbele cabine 35C15D met open laadbak aan Jobs en Milieu VZW. Dit dynamisch sociaal economiebedrijf is gespecialiseerd in groen-, milieu- en landschapszorg en biologische groenteteelt.

Met hun economische activiteiten garanderen ze duurzame tewerkstelling in een bedrijf waar maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat. Zo worden duurzame jobs gecreëerd voor mensen uit kwetsbare groepen in onze samenleving.

Een deel van het wagenpark van JoMi VZW was aan vernieuwing toe. De bedrijfsvoertuigen worden door JoMi vooral gebruikt voor personenvervoer en het laden en lossen van materiaal en/of groenafval. De IVECO Daily slaagt erin om, dankzij zijn beter laadvermogen en zijn ‘6+1 cabine’, de specifieke eisen in te lossen. Vooral de zware vering die een extra ‘upgrade’ heeft gekregen dankzij de ‘heavy duty-uitrusting’ was volgens Wim Maes, teamcoördinator bij JoMi, een erg belangrijke factor. “Op deze manier rijden onze werknemers niet overladen rond en blijft de veiligheid te allen tijde gegarandeerd.”, aldus Wim Maes.

De uitstekende opvolging en de ‘no-nonsense’-aanpak zijn volgens JoMi erg typerend voor de werking van Cammaert Trucks.

Met deze vier IVECO Daily’s breidt het totale wagenpark van JoMi VZW uit tot acht voertuigen.

Op zoek naar meer info over de diensten van JoMi VZW? Slechts één adres: www.jomi-vzw.be of bezoek hun Facebookpagina: jobs en milieu vzw

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap