Realisaties

Air Concept

Air Concept Air Concept Air Concept Air Concept
Merk:
Iveco
Sector:
Schrijnwerkerij
/Areas/Website/UploadData/2/TinyMce/Referenties/Air Concept/DSC_0187.JPG?width=462

Cammaert Trucks Antwerpen levert een NEW IVECO DAILY af aan Air Concept uit Brasschaat. Dit Antwerps familiebedrijf is sinds 25 jaar specialist in zandstralen en glasparelstralen.

Armand kocht enkel jaren geleden een occasie IVECO DAILY, dat na 300.000 km toe was aan vervanging. Het nieuwe aangekochte voertuig is een IVECO NEW DAILY 35S17V. Het voertuig doet dienst als een echt ‘werkpaard’ bij Air Concept. Zo wordt de bestelwagen geladen met een pallet straalmiddel en gereedschap om hun dagelijks werk uit te voeren. Daarnaast dient het voertuig ook nog een aanhangwagen met compressor en een drukvat van twee ton te trekken.

Zaakvoerder Armand Schroyen runt het bedrijf samen met zijn zoon Pascal en één vaste medewerkster. Door het stralen met wit gedroogd kwartszand bij een druk vanaf 2 bar, krijgen heel wat houten meubels en trappen een tweede leven. Daarnaast kan u ook met non-ferro voorwerpen bij Air Concept terecht. Door middel van glasparelstralen wordt uw oppervlakte schoon gestraald.

Over de service & garantie van Cammaert Trucks niets dan lof. Met Etienne vonden we een verkoper die niet alleen ontzettend sympathiek, maar daarnaast ook technisch heel sterk is. Kortom een service zoals het hoort te zijn “, aldus zaakvoerder Armand Schroyen.

 

Voor meer informatie over Air Concept: www.air-concept.be

Tel.: 0475 46 70 60                  E-mail:info@air-concept.be

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap