Realisaties

Distrilog Group

Distrilog Group Distrilog Group Distrilog Group Distrilog Group Distrilog Group Distrilog Group
Merk:
Iveco
Sector:
Transport
/Areas/Website/UploadData/2/TinyMce/Referenties/Distrilog Group/hoofdfoto referentie (Copy).jpg?width=462

Cammaert Trucks levert IVECO Stralis Trekker LNG af aan de Distrilog Group

Distrilog Group heeft, als toonaangevend logistiek bedrijf, zijn eerste IVECO bedrijfsvoertuig in dienst genomen. Het betreft een IVECO Stralis Trekker AT440S33TP LNG. Distrilog Group is een familiale onderneming die doelgericht werkt aan het verminderen van de impact van haar diensten op de maatschappij. Met de aankoop van deze IVECO trekker met aardgasmotor investeert Distrilog Group in een milieuvriendelijke alternatieve energie en wil daarmee ook zijn milieu-gerichte bedrijfsprocessen optimaliseren.

                                                                  

Distrilog Group

Distrilog Group is opgericht in 1991 en behoort tot de snelst groeiende bedrijven in de logistieke sector. Dit Belgisch familiebedrijf specialiseert zich in het beheren van de volledige supply chain in eigen beheer met een sterke focus op de ‘doe-het-zelf’, FMCG (Fast Moving Consumer Goods), droge voeding en automotive consumables. Als logistieke topspeler nemen ze bewust het initiatief om te investeren in logistiek duurzame projecten.

 

LNG

De IVECO STRALIS monofuel LNG heeft een bereik van ruim 700km. De trekker beschikt over een LNG-thermotank waarin vloeibaar aardgas aan -160°C wordt opgeslagen. Aardgas is een milieuvriendelijk alternatief voor diesel want de uitlaatemissies van fijnstof en NOx worden drastisch verminderd. “Daarnaast produceert de IVECO LNG-motor ook veel minder geluid dan een dieselmotor. Aangezien 60% van onze leveringen aan winkels – gelegen in de stadskern – zijn, was dit voor ons één van de bepalende factoren om deze investering te doen”, aldus Sales Director Bryan Beutels.

 

Cammaert Trucks & IVECO

De keuze voor de IVECO STRALIS is voor de hand liggend aangezien IVECO het enige merk is dat dergelijke groene bedrijfsoplossingen in een ruim gamma reeds jaren aanbiedt. “Dankzij deze mature IVECO-technologie slaagt Distrilog Group er in om haar milieu impact aanzienlijk te beperken. In Cammaert Trucks vonden we bovendien een ervaren en flexibele projectpartner om mee in dit ‘groene’ verhaal te stappen. Daarnaast was het verwachte serviceniveau van CAMMAERT Trucks volgens Bryan Beutels een doorslaggevende factor.

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap