Realisaties

Pro Natura

Pro Natura
Merk:
Fiat
Sector:
sociaal & duurzame onderneming
/Areas/Website/UploadData/2/TinyMce/Referenties/Pro Natura/DSC_0189.JPG?width=462

Cammaert Trucks Gooik leverde recent een Ducato dubbele cabine met aluminium open laadbak 3,5 ton en 150pk af aan Pro Natura VZW. Deze sociale en duurzame onderneming is gevestigd te Eeklo, Halle, Roosdaal & Vilvoorde en stelt zo’n 155 mensen te werk.

Al 22 jaar zorgt deze vzw voor ecologisch groen- en natuurbeheer en bieden zo tewerkstelling, opleiding en werkervaring aan mensen die moeilijk een job vinden in het klassieke arbeidscircuit.

Daarnaast werkt Pro Natura ook rond heel wat innovatieve projecten waarbij ze hun eigen snoei- en groenafval zo veel mogelijk proberen te reduceren. Momenteel wordt samengewerkt met de Universiteit Gent aan een Europees project (GR3, of Grass as a Green Gas Resource), met als doel grasmaaisel te vergisten zodat biogas vrijkomt. Dit kan eventueel opgewaardeerd worden tot CNG (Compressed Natural Gas). In de toekomst is de aankoop van CNG-voertuigen dan ook niet uitgesloten.

Het wagenpark van Pro Natura bestaat uit 14 Ducato’s en 4 Fiorino’s. De keuze voor Fiat Professional heeft vooral te maken met het aantal zitplaatsen. Aangezien Pro Natura steeds met vaste ploegen van zeven personen werkt is het aantal zitplaatsen in een voertuig zeer belangrijk. “Daarnaast verleent Cammaert Trucks ons een uitstekende dienst na verkoop. Zo dienen we bij onderhoud of herstellingen onze voertuigen niet lang te missen. Cammaert Trucks beseft als geen ander dat onze voertuigen elke dag inzetbaar dienen te zijn”, aldus Linde Brewaeys, Communicatieverantwoordelijke bij Pro Natura.

Pro Natura
Eeklo – Halle – Vilvoorde - Roosdaal
www.pronatura.be
Communicatieverantwoordelijke: Linde Brewaeys: 0477 99 47 62

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap