Realisaties

UniConnect

UniConnect UniConnect
Merk:
Iveco
Sector:
KABEL- & WEGENISWERKEN
/Areas/Website/UploadData/2/TinyMce/UniConnectEurocargoDubbeleCabine-00.PNG?width=462

UniConnect is gegroeid vanuit de kennis van een groep mensen die hun strepen hebben verdiend in verschillende bedrijfstakken. Zij staan garant voor een perfecte organisatie en uitvoering van de meest diverse verbindingen zoals databekabeling, infrastructuurwerken en nutsleidingen.


De organisatie blinkt uit door haar flexibiliteit en klantgerichte werkwijze. Elk project wordt aan een specifieke verantwoordelijke toegewezen die het geheel integraal opvolgt en coördineert. Een stevig onderbouwde engineering afdeling legt de basis voor elk project, dat vervolgens door eigen personeel wordt gerealiseerd met de meest geavanceerde technieken en materieel. Een complete veiligheidscoördinatie vormt de rode draad door het geheel. UniConnect heeft dat alles in eigen huis en kan, indien nodig, tijdelijk beroep doen op specialisten om tegemoet te komen aan occasionele piekbelastingen.

--


Het aanbod van UniConnect is zeer ruim en dit zowel in de breedte als in de diepte.
UTP Bekabeling L.A.N., Optische Vezels L.A.N., Draadloze verbindingen Laser en Radio, Uitbouw van backbone ring en private netwerken, IP Camera- en toegangscontrole.
Leggen en aansluiten van LS en HS, Ontwerp van schakelborden, Gasleidingen, Bluswaterleidingen.
Drinkwaterleidingen Aanleg van Straat- en Terreinverlichting, Rioleringswerken, Aanleg van private wegen en parkings.

© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap