Nieuws

19/05/2022

Fluvius is in Vlaanderen eerst en vooral een netbedrijf: Fluvius bouwt en beheert overal in Vlaanderen de netten die elektriciteit, aardgas en openbare verlichting tot bij jou thuis, op kantoor of in de sportclub brengen. Op veel plaatsen hebben ze ook netten onder hun hoede voor telecommunicatie, riolering en warmte. Fluvius beheert dus een brede waaier aan nutsvoorzieningen. Om die taken uit te voeren heeft het bedrijf 5.300 werknemers waarvan er 2.400 dagelijks op weg zijn. 

Voor de aankoop van voertuigen volgen zij de wet op overheidsopdrachten. De merken kunnen intekenen op basis van een e-tendering platform. Wat betreft de bestelwagens heeft IVECO het raamcontract gewonnen voor de komende 6 jaar. Momenteel rijden er meer dan 600 IVECO-voertuigen rond bij Fluvius.

Lees hier het volledig persbericht

19 juni : 9e editie van de Cammaert Classic!
16/05/2022

Goed nieuws! Er komt een 9e editie van de Cammaert Classic!

En ook dit jaar halen we onze fietsen boven voor het goede doel. Dit jaar steun je zelfs twee goede doelen in één klap! We fietsen voor Samen tegen kanker / De Morelgemvrienden en voor de nieuwe scoutslokalen van Scouts Aurora Oetingen /VZW Jeugdlokalen Aurora Oetingen. Tijdens de 7e editie haalden we maar liefst €7190 op, de 8e editie werd afgezegd wegens corona en deze 9e editie vliegen we er vollenbak in!

Aan onze succesformule wordt niets veranderd.

Voor zij die het concept nog niet kennen:

Ben je een echte wielrenner? Neem dan deel aan onze IVECO (100km) of FIAT (70km) TOUR onder motorbegeleiding. Rijd je liever op eigen tempo? Je kan ook de pijltjes volgen 😉 In beide gevallen wordt er van de ene Cammaert vestiging (Gooik/Sint-Lievens-Houtem) naar de andere gereden. Daar wordt er eens bijgetankt en vertrek je terug naar de vestiging waar je gestart bent.

Is 25km al uitdaging genoeg voor jou? Of zoek je een activiteit om samen met de kids te doen? Neem dan deel aan onze FAMILIETOUR! Onze goede doelen nemen elk een rit voor hun rekening. In de Vlaamse Ardennen word je begeleid door De Morelgemvrienden en in het Pajottenland is dit Scouts Aurora Oetingen& VZW Jeugdlokalen Aurora Oetingen. Deze ritten zitten vol met leuke activiteiten voor jong en oud!

Schrijf je dus alvast in via onderstaande link.

naar het inschrijvingsformulier

Het inschrijvingsgeld bedraagt €10 dat integraal naar de goede doelen gaat. Wat krijg jij hiervoor allemaal in de plaats? Ontbijt, begeleiding, bevoorrading, lunch en 3 consumpties achteraf.

Breng je graag (dorstige) supporters mee? Extra jetons zijn te verkrijgen aan de kassa 😉

Na deze coronapauze staan wij alvast te poppelen om jullie terug te zien.

Het Cammaert Team

05/05/2022


IVECO en IVECO BUS zijn officiële leveranciers van de Giro d'Italia 2022 en Giro-E 2022.

De twee merken, die de kernwaarden innovatie, duurzaamheid en passie delen met de twee sportieve events, zullen tijdens de wedstrijden een vloot van duurzame voertuigen leveren voor logistiek en personenvervoer en hun emissiearme en emissievrije oplossingen presenteren.

De Giro d'Italia en Giro-E zullen een uitstekend platform bieden voor de duurzaamheidsboodschap van de twee merken in vracht- en personenvervoer. De Giro d'Italia, die aan zijn 105de editie toe is, is één van de prestigieuze jaarlijkse wielerevenementen in de grote ronde, samen met de Tour de France en de Vuelta de España, en bereikt een breed publiek dat wordt geschat op 900 miljoen toeschouwers op vijf continenten. De Giro-E, het enige etappe-evenement dat is gereserveerd voor fietsondersteuning, profiteert van de associatie met de hoofdcompetitie en heeft snel een groeiend publiek gekregen.

 

Lees hier het volledig persbericht21/04/2022
Is jouw IVECO Truck de mooiste van België? Doe dan vlug mee aan de wedstrijd “Most Beautiful Truck" .
Inschrijven kan nog tot 29/04.  Wij kijken al uit naar de foto's

De uiteindelijke 10 IVECO finalisten worden uitgenodigd op het Passion4Trucks event op zaterdag 25 juni en worden in de kijker gezet. Daar ter plaatse wordt uiteindelijk ook de prijs “Most Beautiful IVECO" uitgedeeld!

Meer info: https://www.passion4trucks.be/nl/showyourtrucks
20/04/2022

De IVECO T-Way heeft de prestigieuze Red Dot Award gewonnen in de categorie Product Design. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1955, is deze erkenning internationaal gevestigd als een gewild kwaliteitslabel voor uitmuntend ontwerp. Na inzendingen van een recordaantal bedrijven en ontwerpstudio's te hebben beoordeeld op basis van criteria die het niveau van innovatie, functionaliteit en levensduur omvatten, heeft het internationale jurypanel van ongeveer 50 internationale experts uit verschillende vakgebieden de IVECO T-Way verkozen vanwege zijn uitstekende ontwerp.

Lees hier het volledig persbericht

21/03/2022


Als lid van het ENSEMBLE-consortium heeft IVECO deelgenomen aan de ontwikkeling en implementatie in echte verkeersomstandigheden van een platooning-technologie met meerdere merken die is overeengekomen tussen alle toonaangevende Europese vrachtwagenfabrikanten.  

Het 46 maanden durende project,medegefinancierd door de EU, heeft aangetoond dat platooning een sleutelrol kan spelen bij het bereiken van duurzaam vervoer en het effenen van de weg voor platooning met meerdere merken en autonoom rijden - het verbeteren van het brandstofverbruik, deCO2-uitstoot en de verkeersveiligheid.

 lees hier het volledig persbericht

08/03/2022

Hierbij het persbericht van IVECO Group dd 7/3/2022 :
Iveco Group has been following the terrible situation caused by the invasion of Ukraine from its earliest stages and the armed conflict that has developed and is ongoing in the Ukrainian territory. We firmly condemn the armed invasion of an independent and free state and are of course abiding by the current sanctions imposed on Russia by the European Union.
As always for Iveco Group, the safety and well-being of our people are our topmost priorities. From the very initial signs of escalation, our first thoughts and actions were modeled on our will to support our people and their families, as well as to understand how we can offer a helping hand to our dealers, suppliers, and other stakeholders in the areas of the conflict.
With this goal in mind, we are granting logistics and housing support for our Ukrainian colleagues and their families who choose to move to safer areas of the country, and we are providing communication support and financial aid. We are also assisting our colleagues and their family members who are allowed to move out of the country, if that is their desire. Identical care, which extends to legal and psychological support as well as special financial initiatives for those in need, is offered to all employees impacted by this conflict: Iveco Group has a community made up of more than 160 nationalities and we stand with all of our people.
Furthermore, we are taking actions to support the populations who are suffering from the war through diverse initiatives which will provide food and other goods for basic needs directly to the local population; will allow children undergoing oncological care in Ukraine to be treated in an Italian hospital; and will particularly and actively sustain women’s and children’s rights, including through educational activities for the refugees. We are also assessing the viability of an in-kind donation of our products to support humanitarian operations and the transport of civilians and essential goods.
Iveco Group
25/02/2022

IVECO viert de 700.000ste Daily geproduceerd in Valladolid op de 30ste verjaardag van de start van de productie in deze fabriek

De IVECO-fabriek in Valladolid, die zowel de chassis-cabine van de Daily light bestelwagen als de cabine van het IVECO S-WAY-gamma zware voertuigen produceert, heeft de mijlpaal van 700.000 Daily geproduceerde voertuigen bereikt. Het is dubbel feest, want het vlaggenschip van het lichtindustriële gamma van het merk begon 30 jaar geleden met de productie in Valladolid.

Madrid, 24 februari 2022

De IVECO-fabriek in Valladolid viert feest: in januari rolde de 700.000ste IVECO Daily van de band, drie decennia nadat dit voertuig in deze fabriek in productie ging. Dit evenement is een bewijs van de kwaliteit en efficiëntie van een fabriek die voortdurend is geëvolueerd en zich nu heeft gepositioneerd als een nationale benchmark in Industrie 4.0.

Jose Manuel Jaquotot, manager van de IVECO-fabriek in Valladolid, verklaarde: "De eerste Daily kwam op 11 maart 1992 van de productielijn met de gretigheid van iemand die een nieuw levensproject begon. Het is 30 jaar van inspanning, enthousiasme en hard werken geweest, die het succes van de Daily als product hebben behouden, en van de IVECO Valladolid-fabriek als een succesvol industrieel project dat stabiliteit en levenskwaliteit heeft geboden aan zoveel gezinnen in Valladolid. Naast deze belangrijke gebeurtenis bereikten we in januari de mijlpaal van 700.000 Daily voertuigen geproduceerd in Valladolid. We zullen blijven werken om degenen die ons zijn voorgegaan te eren en om nog eens 30 jaar succes te behalen voor de fabriek in Valladolid en voor de IVECO Daily in Spanje en in Europa."

lees hier het volledig persbericht


07/01/2022
IVECO DAILY DISCOVERY DAYS
IVECO DAILY DISCOVERY DAYS
Kom de nieuwe Daily in januari bij uw dealer ontdekken, op afspraak en in alle rust. Ontdek hoe IVECO Driver Pal en de nieuwe stoelen in traagschuim elke rit comfortabeler en veiliger maken, en kom alles te weten over de zuinigheid van dit voertuig. Laat u aangenaam verrassen door interessante promoties en financieringen op maat van uw business.
Mis deze speciale dagen niet en maak nu een afspraak : sales@cammaertnv.be
© 2014 Cammaert - Privacy     Sitemap